Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru buldoexcavator Fermec 750

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 750
Out Of stock
Descriere
Pivotul inferior pentru buldoexcavatorul Fermec 750 este o piesa originala Carraro, pe care o gasesti acum in oferta noastra la un pret foarte accesibil.
Rolul pivotului cu montare in partea inferioara este de a prinde fuzeta de carcasa puntii.
Piesa se afla in stoc.

Poti comanda produsul ca reper individual sau ca parte din kitul complet de pivoti:
•pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice

Detalii tehnice:
•distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
•inaltimea totala este de 57-58mm
•diametrul la bucsa este de 28mm

Cand puntea utilajului necesita reparatii, recomandarea noastra este sa alegi intotdeauna piese originale, datorita rezistentei crescute a acestora la uzura.
Pivotii care functioneaza corespunzator sporesc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea vehiculului. Un set nou de pivoti va prelungi durata de exploatare a capetelor de bara, prin lipsa socurilor si a jocurilor din articulatia de directie. De asemenea, pentru a mentine anvelopele intr-o stare buna, pentru mai mult timp, unghiul acestora de rulare trebuie sa fie optim.

Daca pivotii buldoexcavatorului sunt uzati, contacteaza-ne pentru o oferta cat mai buna!
Nevoile tale sunt prioritare pentru noi. Spune-ne de ce ai nevoie si impreuna puteam gasi cea mai buna solutie pentru tine si afacerea ta!
Cauti un service specializat unde sa poti monta cu usurinta pivotul?

Noi venim in intampinarea ta cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori pot efectua interventia la punctul de lucru al utilajului, in cel mai scurt timp de la solicitare. Pentru informatii suplimentare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!
Livram pivotul inferior in toate zonele Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la sediul nostru, te asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: PEKSJI9C-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura