Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Fermec 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 860
Out Of stock
Descriere
Pivotul pentru buldoexcavatorul Fermec 860 este un produs original, care reprezinta alegerea ideala pentru utilajul tau, atunci cand situatia impune schimbarea pivotilor vechi cu unii noi.

Piesa beneficiaza de o garantie valabila 12 luni, de la data achizitiei. Garantia isi pastreaza valabilitatea in conditii de instalare corecta.

Pentru o functionare corespunzatoare si pentru a asigura o perioada de exploatare cat mai lunga a buldoexcavatorului, recomandarea noastra este sa inlocuiesti si bucsa sferica odata cu pivotul. Gasesti ambele repere in stoc.

Inainte de a plasa o comanda, poti verifica compatibilitatea pieselor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consultantii tehnici ai firmei.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta pivotul?

Iti punem la dispozitie una dintre echipele noastre de interventie mobila, care poate efectua reparatia la punctul de lucru al buldoexcavatorului. Foloseste cu incredere acest serviciu, pentru remedierea sigura si rapida a tuturor problemelor care tin de utilaj! Te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic, pentru informatii suplimentare.

Pivotul ajunge oriunde pe teritoriul tarii, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, te asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: 4MQZDLJ2-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura