Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Fermec 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 860
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit pe pagina uneia dintre cele mai bune piese de transmisie: acest pivot buldoexcavator Fermec 860. Aceasta piesa de transmisie extrem de uzuala, ce se bucura de super multe vanzari din depozitul nostru, este responsabila sa echilibreze si sa sustina greutatea in totalitate a utilajului tau.

Avem piese de schimb fabricate in ateliere tehnice de top!
Daca trebuie sa faci imbunatatiri pe la piesele de transmisie, ai in vedere ca acest pivot pentru buldoexcavator Fermec 860 este fabricat intr-unul dintre cele mai performante laboratoare tehnice din lume.
Este extrem de durabil, produs dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, ce a fost supus unui tratament termic si ulterior testat pentru siguranta utilizatorilor. Practic, acest pivot are cele mai scazute sanse de a se rupe intr-o zi obisnuita de munca!

Poti cere agentilor nostri orice informatie te intereseaza!
Suntem extrem de deschisi in comunicarea cu tine, iar scopul nostru este sa sustinem activitatea ta de productie si sa iti oferim cel mai bun serviciu de consultanta tehnica. Acest serviciu este gratuit pentru clientii nostri si ne mandrim cu implementarea lui atat de eficienta!

Un astfel de pivot buldoexcavator Fermec 860 merita toata increderea ta, intrucat detine o garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Poate fi achizitionat fara grija, iar certificatul iti va fi incredintat la primirea coletului.

Poti cumpara chiar acum un pivot buldoexcavator Fermec 860 - se regaseste pe stoc si poate fi distribuit in orice zona din tara. Pentru a face o comanda, poti apela telefonic agentii nostri de vanzari sau poti inregistra cererea ta in site-ul nostru. Noi iti vom trimite degraba produsul solicitat, in aproximativ 24 de ore, cu plata la livrare.

Daca vreodata esti in neplacuta situatie de a avea utilajul imobilizat, noi iti putem trimite o echipa de profesionisti, pentru a pune modelul tau in miscare. Avem colaboratori in toate zonele tarii, deci poti conta pe ajutorul nostru, indiferent unde te vei afla.

Noi recomandam montajul in service-uri de specialitate si facem aceasta recomandare cu fermitate, pentru a evita neplacerile. Experienta de-a lungul anilor ne-a facut sa intelegem ca modalitatile incerte sau improvizatiile in implementarea elementelor pe utilaje atrag numai necazuri. Piesele se degradeaza foarte usor, iar posesorii utilajelor sunt nevoiti sa faca noi si noi investitii.

Ai incredere in profesionisti si expune utilajul tau unui mediu propice pentru montaj!
Un montaj care intruneste toate indicatiile producatorului va ajuta piesa de schimb sa isi extinda perioada de functionare la capacitate maxima.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: N9BWUVE6-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura