Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Fermec 760

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 760
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit pe pagina acestui pivot buldoexcavator Fermec 760 - una dintre cele mai solicitate piese din categoria lui, ce se bucura de super vanzari si foarte bune recomandari din partea utilizatorilor. Probabil ca utilajul tau are nevoie de imbunatatiri pe la piesele de transmisie, din cauza socurilor mecanice si a supraincarcarii.

Suna chiar acum agentii nostri pentru a-ti da cele mai interesante detalii despre piesa!
Acest pivot pentru buldoexcavator Fermec 760 este o piesa de transmisie responsabila cu sustinerea in totalitate a greutatii utilajului si cu echilibrarea lui perfecta. Este extrem de rezistent si are cele mai scazute sanse de a se rupe, fiind produs dintr-un aliaj metalic extrem de durabil, tratat termic si testat o perioada indelungata, pentru siguranta ta.

Piese de calitate si livrare imediata!
Depozitul pe care il detinem in acest moment este cartea noastra de vizita! Sustinem activitatea muncitorilor din intreaga tara cu piese de inalta calitate pe care le gazduim si le livram extrem de rapid.

Consultanta tehnica gratuita pentru toti cei care cumpara de la noi!
Clientii nostri beneficiaza de un serviciu de consultanta tehnica extrem de util in aceasta perioada, serviciu pe care il implementam cu pasiune si de care suntem foarte mandri, intrucat echipa noastra a devenit un suport excelent in activitatea de productie din agricultura si constructii.

Un pivot buldoexcavator Fermec 760 este o piesa ce nu-ti poate crea probleme, o poti achizitiona cu incredere, iar atunci cand vei intra in posesia ei, iti va fi incredintat si certificatul de garantie, pe o perioada de 6 luni.
Implica-te in mentenanta utilajului tau!
Cere cateva sfaturi referitoare la piesele de schimb si ce ai putea face pentru ca sanatatea lor sa dureze cat mai mult. Agentii nostri sunt pregatiti sa te ajute in orice moment!

Poti achizitiona un pivot buldoexcavator Fermec 760 printr-un simplu apel telefonic sau inregistreaza cererea ta pe site-ul nostru. Noi ne vom mobiliza imediat, iar tu ar trebui sa primesti coletul tau in aproximativ 24 de ore, oriunde ar fi destinatia ta, cu plata la livrare.
Coletul poate fi ridicat si personal, vizitand sediul nostru de pe langa Bucuresti.

Pentru un montaj eficient, mergi cu utilajul tau intr-un atelier de specialitate. Este recomandarea noastra ferma, pe care o adresam tuturor clientilor, iar daca vei tine cont de ea, ai toate sansele sa beneficiezi de piese de schimb functionale mai mult timp.

Un montaj corect este o investitie pe termen lung!
Piesele care sunt montate gresit sunt compromise imediat, iar investitiile sunt pierdute complet. Atitudinea productiva este aceea in care urmezi toti pasii recomandati, iar apoi te bucuri de rezultate.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: J35X04ZF-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura