Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara articulata completa Dana Spicer 212.06.610.17

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
HK362LWR-IA
Out Of stock
Descriere
Atunci cand inlocuiesti componentele defecte ale utilajului, recomandarea noastra este sa folosesti piese de origine controlata, datorita rezistentei crescute a acestora la uzura si socuri. Planetara Dana Spicer 212.06.610.17 2120661017 este un astfel de produs nou, original, care se gaseste acum in oferta noastra la un pret avantajos. Planetara de origine garanteaza o durata de viata mai mare a utilajului din dotare, crescand performantele echipamentului. Alege si tu piese de origine si noi te vom ajuta cu o oferta cat mai buna!

Poti plasa comanda cu usurinta, prin completarea formularului de pe site sau prin apel telefonic. Schimbarea bucselor si a simeringurilor de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta ar trebui sa o faci tot acum! Consilierii nostri tehnici te ajuta sa gasesti piesele potrivite in functie de modelul utilajului tau si iti ofera detalii suplimentare si despre acest ansamblu. Ei te pot pune in contact si cu o echipa de mecanici care te poate ajuta la montaj.

Planetara Dana Spicer 212.06.610.17 - alege o piesa de origine!

Planetara are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Ea este practic un ax cardanic cu doua articulatii la capete (cap de planetara). Axul central este o bucata de otel, iar capetele de planetara actioneaza mai mult sau mai putin ca structura genunchiului nostru, mai exact rotula, pentru a permite miscarea rotilor la denivelari si miscarea cand volanul este invartit. Daca la plecarea de pe loc sesizezi sunete bizare, iar in timpul unui viraj bataia se intensifica pe masura ce viteza creste, inseamna ca este o problema la aceasta piesa si ca forta de frecare se realizeaza in mod necorespunzator.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Pentru ca nu putem preveni situatiile neprevazute, le rezolvam rapid, inlocuind planetara articulata completa Dana Spicer 212.06.610.17 defecta cu una perfecta. Acest schimb se poate realiza in prezenta certificatului de garantie, valabil 1 an, pe care il primesti la achizitionare.

Planetara Dana Spicer 212.06.610.17 comandata va sosi repede si in siguranta, oriunde in tara, prin curier rapid. Vei efectua plata la livrarea coletului, iar daca doresti si ai mentionat asta in prealabil, ai posibilitatea sa il deschizi si sa verifici starea piesei inainte de a achita. Te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, daca vrei sa ridici personal planetara.

Daca ai nevoie de asistenta la schimbarea planetarei vechi, una dintre echipele noastre de service mobil vine in intampinarea ta. Iti putem pune la dispozitie, la cerere, personal calificat pe intreg teritoriul tarii. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii colaboratori ai firmei se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot remedia defectiunile tehnice cu care te confrunti. Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica.

Specificatii tehnice

Planetara este formata din:
Axul planetar care intra in fuzeta
Cele 2 cruci de planetara
Piesa de legatura
Axul planetar lung
Trimite mesaj
Din Gura in Gura