Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-A04

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
E81HZMWP-SC
Out Of stock
Descriere
Doar am pocnit din degete si acest rulment butuc Dana Spicer 212-A04 si-a facut aparitia in depozitul nostru. El a fost conceput dintr-un mix de oteluri speciale prima mana, cu multa grija si inteligenta, fapt pentru care detine caracteristicile tehnice unice de acum. Repara-ti utilajul cu componente de calitate pentru ca doar acestea ii confera forta de a-si atinge obiectivele. Iar contravaloarea lucrarilor va poposi mai repede in conturi.

Un film clasic a cinematografiei romane se numeste „Duios, Anastasia trecea”. In viata duios trec toate daca le abandonezi. Pentru ca daca nu iti repari utilajul la timp... duios, acesta trecea. Pentru ca daca nu gresezi rulmentii cu lubrifianti de cea mai buna calitate... duios, utilajul tau trecea. Pentru ca daca nu apelezi la consultanti profesionisti... duios, utilajul tau trecea. Pentru ca daca lasi montajul pe mana unui amator... duios, utilajul tau trecea. Asadar, vrei ca masina grea sa ramana multi ani de acum incolo in forma ei maxima de lucru? Suna-ne! Si... duios, aceasta va lucra!

Rulment butuc Dana Spicer 212-A04 este aici. Vino sa-l ridici!
Acest rulment butuc din gama Dana Spicer, este prelucrat dintr-un aliaj din otel super rezistent in conditiile unei exploatari intense. Asigura un transfer eficient al greutatii masinii catre rotile utilajului, diminueaza frictiunea la miscarea de rotatie si face posibil un consum redus de combustibil.

Tot ce e bun, e bun comun
Am infiintat serviciul de consultanta gratuit dintr-un motiv foarte simplu, clientii nostri au nevoie de el astfel. Informatia astazi este libera, noi doar o sintetizam prin oamenii nostri si le oferim clientilor doar ce anume le este necesar. Nu le umplem timpul cu lucruri care nu ii intereseaza. Le oferim o identificare corecta, o solutie personalizata si interventia la fata locului, oriunde se afla. Cum ar spune doi prieteni, ce-i al meu e si al tau.

Garantie
Un asemenea rulment butuc Dana Spicer 212-A04 are si un certificat de garantie, care il va insoti in colet, in drumul spre tine. L-ai putea folosi in acele rare cazuri in care identifici un defect de fabricatie, in primele 6 luni de utilizare dupa achizitie.

Livrare
Suntem atenti la fiecare etapa in procesul de remediere a defectiunilor si suntem mobilizati ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale. Daca acest rulment butuc este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, nu trebuie decat sa il comanzi. Telefonic sau online. Spune-ne doar cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Piesa va ajunge mai repede, mai sigur si... gata, s-a rezolvat!

Montaj
Acest rulment este un produs de un inalt nivel tehnic si calitativ, pe care specialistii il recomanda ca fiind o investitie sigura pentru reparatia utilajul tau. datorita acestui fapt te sfatuim sa ii asiguri si un montaj executat ca la carte. Si te mai sfatuim sa lasi operatiunea de montaj pe seama unui mecanic autorizat. Fie unul pe care il cunosti fie, daca nu cunosti, unul pe care ti-l recomandam cu toata increderea.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura