Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-623

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
IZ3NYUC6-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-623 are referinte foarte bune atat de la producator cat si de la antreprenorii care l-au achizitionat. Este un produs solicitat foarte des, de aceea il avem permanent in depozit. Evident, in diferite situatii, el se poate defecta. Poate fi uzura ca urmare a exploatarii indelungate, poate fi o lubrifiere insuficienta, nici nu mai conteaza. Ideea principala este ca acesta trebuie schimbat urgent. Ti-l trimitem. La un pret minunat.

Daca lucrezi in ramurile productive trebuie sa te tii tare. Sa nu te lasi surprins de nimic. Nici de eterna nemultumire a beneficiarilor, nici de controalele iritante ale functionarilor statului. Si nici de defectiunile utilajelor din parc, atunci cand vin pe nepusa masa. Fi pregatit pentru toate. Iar cand cad pe capul tau, nu trebuie decat sa iei decizia corecta. Scutesti multi nervi, timp si bani daca aloci un pic de timp anticiparii si preventiei. Piata aceasta functioneaza doar daca ne este bine tuturor si nu doar unora. Ne pasa de succesul tau cel putin la fel de mult cum ne pasa de succesul nostru.

Rulment butuc Dana Spicer 212-623 un evantai de posibilitati. Fa-le sa lucreze pentru tine!
Exista multe posibilitati in functionarea utilajelor tale, atat ca sa functioneze mai bine cat si sa functioneze mai prost. Exista, asadar, si posibilitatea ca rulmentii butuc de la sistemul de transmisie sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare, sau ca urmare a patrunderii sub camasa a corpurilor straine ori a apei. Este unul din primele lucruri pe care trebuie sa le verifici, atunci cand incepi o actiune de revizie.

Fie ploaie, fie vant, noi cu tine gand la gand!
Serviciul nostru de consultanta iti este oferit in conditii de gratuitate absoluta. Colegii mei iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Stiu sa iti ofere cele mai bune recomandari si nu dau gres in evaluarile tehnice pe care le soliciti. Sunt operativi si, pe deasupra, sunt foarte empatici. Pe langa piesa de schimb comandata primesti economie de timp si un pachet de know how. Si o gluma buna ca sa fie ziua frumoasa. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.
Garantie
Un rulment butuc Dana Spicer 212-623 este un articol tehnic care vine intotdeauna insotit de toata documentatia necesara atestarii existentei si calitatii lui! Aceasta inseamna si un certificat de garantie. Timp de 6 luni esti asigurat pentru orice posibil defect de fabricatie! Cand ai toate actele in regula, ai si liniste!

Livrare
Piesele noastre de schimb pot ajunge rapid la tine in localitate, oriunde s-ar afla, cu plata ramburs. In maxim 24 de ore curierul va iti bate la usa. Dar sa stii ca te asteptam si la sediul nostru, daca esti prin zona, ca sa le poti ridica personal. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. The end is happy end.

Montaj
Montajul este o etapa extrem de serioasa. Nu poti da cu banul in stanga si in dreapta dupa ageamii, caci risti sa ramai fara ei. Si nici nu te zgarci pana la a incerca sa executi tu montajul. Nici varianta asta nu e fezabila.  Asigura-te ca piesa de schimb noua este montata corect de un mecanic. Unul bun, eventual unul recomandat de noi. Avem contacte sigure.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura