Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-141

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
C7XNFISP-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-141 aflat la noi in depozit, este dincolo de orice suspiciune din punctul de vedere al calitatii. Nu ne permitem sa aducem produse fara provenienta declarata, sau second hand. Pe rafturile noastre se gasesc doar piese de schimb cu origine cunoscuta, de maxima calitate. Sunt performante, sunt solide si rezistente. Si bune la pret. Tu nu trebuie sa-ti faci griji. Cumpara de la noi si utilajul tau va functiona la fel ca in prima zi. Iar tu iti vei putea desfasura programul neintrerupt.

In business sunt cateva lectii pe care trebuie sa le inveti ca pe poezie, cum faceai la scoala, in clasele primare. Una dintre ele este ca in sectoarele productive nu prea exista situatii de “dau un leu, castig doar eu”. Nu este loterie, nu este nevoie de mult noroc si nici omul care sa iti vanda gogosi pe post de strategii de dezvoltare. Aici, la noi, totul trebuie sa decurga ireprosabil. Utilajul, componentele din structura lui, operatorul, furnizorii, clientii.   Noi ne-am organizat in acord cu cerintele performantei si nu ne permitem sa fim superficiali. Suntem implicati si responsabili. Vino cu noi!

Rulment butuc Dana Spicer 212-141 - o foarte buna alegere!
Misiunea unui rulment butuc este destul de dificila, pentru ca el asigura transferul de greutate al utilajului catre roti. Modul in care a fost construit, insa, asigura o frecare redusa, ceea ce promite o functionare indelungata. Desigur, trebuie sa-i asiguri o lubrifiere corespunzatoare si atunci n-ai de ce te plangi. Nici macar de consumul de combustibil, pentru ca acesta este redus considerabil.

Deschide putin fereastra…
Iar noi vom patrunde in sufletul utilajului tau precum un vant cald de primavara: primenim, linistim, aerisim. Recomandarile oferite de oamenii nostri sunt foarte bune, sunt argumentate si sunt absolut gratuite. O fac pentru tine. Ei sunt calzi, intelegatori si profesionsti, nu ii surprinde nicio intrebare. Afli de la ei in orice moment care sunt piesele de schimb potrivite pentru reparatia utilajului tau. Afli de unde vin, ce calitati au si cat de mult si le pastreaza in timp.  Esti intotdeauna binevenit.

Garantie
Comanda cu incredere de la noi, acest rulment butuc Dana Spicer 212-141 si vei beneficia de o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie. Desi astfel de cazuri sunt extrem de rare, pastreaza, totusi, factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului. Nici nu stii cand ai nevoie de ele.

Livrare
Rulmentul comandat ajunge la tine rapid si sigur. Ca si cum ai pocni din degete. Suntem deschisi pentru toate posibilitatile de livrare existente pe piata. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi cu un simplu apel sau click utilizand datele din contact. Sau vino pana la noi in Jilava, sa o verifici inainte. Sa ne si cunoastem. E deschis tot timpul.

Montaj
Ai nevoie de asistenta pentru montarea acestui rulment? Ai nevoie de un de mecanic? Ok, rezolvam. Ia legatura cu departamentul nostru tehnic si-ti vor trimite imediat un specialist colaborator. El te va ajuta sa montezi rulmentul fara nici o bataie de cap precum si sa il lubrifiezi cum trebuie. Poate te va invata sa o faci singur data viitoare.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura