Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
EBLYJSM3-SC
Out Of stock
Descriere
Avem in depozit chiar si acest rulment butuc Dana Spicer 212-130 Sau, mai ales. Daca citesti pe undeva”rulment butuc”, sau “rulment sistem de transmisie”, e ok, inseamna acelasi lucru. Avem produsul sub ce denumire vrei tu. Important e ca provine de la brandul Dana Spicer, care aduce calitati nebanuite. Poate unora li se pare o piesa comuna, dar cand iti arde buza de un rulment care sa-ti repuna pe picioare sistemul de transmisie, devine un produs esential. Am anticipat situatia aceasta si, iata, il avem deja in depozit, alaturi de alte mii de tipuri de piese de schimb si alte componente. Suna cu toata increderea, este o un produs foarte bun.

Cu ce chef de treaba te trezesti uneori diminetile. Nu bate vantul, nu ploua, soarele nu frige. Perfect. Urci pe utilaj, dai o cheie, dai doua… nimic. Mai dai una, masina da sa porneasca dar simti fum si un miros greu. Aolew! Cobori, verifici. “Gica! Ma, de cand nu ai mai dat cu vaselina aici la rulmentii de la butuc? Ia uite, e varza!” Ia-l pe Gica de unde nu-i. Ce naiba sa faci acum? Iti trebuie pe loc o alta pereche de rulmenti foarte buna, care sa iti parvina urgent, pe care sa ti-o monteze un specialist repede si corect. Iar utilajul sa fie din nou la treaba, iar dimineata castigata. Hai ca ti-o trimitem. Nu ne intreba de Gica, caci nu stim unde este. Stim doar ce pateste cand dai de el.

Rulment butuc Dana Spicer 212-130 - ai baza in el!
Desi este o piesa uzuala si toata lumea a auzit de el, nu multi stiu ce rol joaca acest rulment butuc in structura utilajului pe care il manevrezi. Este cel care asigura transferul optim al greutatii catre rotile utilajului si, datorita conceptiei sale inovatoare reduce frecarea, garantandu-ti o functionare indelungata, fara probleme, daca-i asiguri si o lubrifiere corespunzatoare. De asemenea, te ajuta si sa faci economii la combustibil.

Gand la gand nu stai la rand
Ce bine ajungi sa te intelegi cu clientii care recunosc scopul si importanta activitatii tale. Iar achizitia unui rulment butuc este unul dintre lucrurile importante. Un amanunt care defineste intregul. Pentru ca produsul trebuie sa fie compatibil cu utilajul tau, pentru ca trebuie utilizat corect, pentru ca trebuie identificat perfect, pentru ca lubrifiantii de care are nevoie trebuie alesi in mod corect. Pentru asta tu ai nevoie de informatii care sa te conduca spre decizia corecta. Asta fac specialistii nostri tehnici, doar incearca-i. Nu te costa nimic. Adica nimic nimic.

Garantie
Nu-ti face griji, nu risti nimic! Pentru ca acest rulment butuc Dana Spicer 212-130 va sosi la pachet cu un certificat garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica. In cazul extrem de putin probabil in care ai avea nevoie, schimbul piesei defecte se va efectua fara niciun cost.

Livrare
Rulmentul comandat este pregatit sa ajunga la tine. Dupa plasarea comenzii, noi predam coletul curierului, iar acesta va efectua livrarea in aproximativ 24 de ore. Platesti la primire si poti verifica continutul inaintea platii. Ca sa nu existe probleme. Uneori, insa, daca esti prin apropiere, exista si varianta de a ne face o vizita la sediu, la intrarea in Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Oricum ar fi, o rezolvam.

Montaj
Montajul acestei componente reprezinta o etapa importanta, mai ales ca este ultima din proces. Nu e un montaj simplu, deci este interzis celor cu doua maini stangi. Pentru a evita surpriza aceasta, fa bine si orienteaza-te catre un specialist din domeniu. Daca nu ai mecanic in firma, poti apela si la ajutorul nostru! Avem o echipa de colaboratori foarte bine pregatita.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura