Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara articulata completa Dana Spicer 212.06.624.04

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
UXW71493-E-IA
Out Of stock
Descriere
Planetara Dana Spicer 212.06.624.04 2120662404 este un produs original, pe care il regasesti acum in oferta noastra! Il comercializam la un pret atractiv! Recomandarea noastra este sa alegi mereu componente originale, atunci cand inlocuiesti piesele defecte ale utilajului, deoarece acestea iti asigura o durata de functionare mai mare si performante ale utilajului din dotare. Piesa noua se livreaza rapid, in baza unei comenzi daca ne suni la unul dintre numerele de telefon afisate sau completezi formularul de pe site.

Venim in intampinarea ta cu oferte personalizate - piese de calitate si servicii tehnice - care raspund nevoilor pe care le ai in acest moment. In plus, pentru a verifica compatibilitatea componentei cu utilajul din dotare, adreseaza-te cu incredere departamentului tehnic al firmei! Ar trebui sa schimbi si bucsele si simeringurile de la iesirea si intrarea in fuzeta. La alegerea componentelor noi din oferta noastra, iti asiguram consultanta tehnica gratuita, astfel incat ce alegi sa fie potrivit utilajului tau!

Planetara Dana Spicer 212.06.624.04 - oferta cea mai buna ajunge la tine!

Planetara este o piesa care face parte din sistemul de transmisie. Este ultima piesa care duce energia cinetica a motorului la roata. Axul central este reprezentat de o bucata din otel, care cupleaza cele doua extremitati si ajuta la miscarea rotilor, la trecerea peste denivelari si la intoarcerea volanului. Deteriorarea planetarei consta, de obicei, in defectiuni de imbinari, de aceea trebuie acordata o atentie speciala acestora. Primele semne ale deteriorarii il reprezinta o bataie metalica sau un zgomot atunci cand rotile se pun in miscare si prin vibratii care se transmit utilajului.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Planetara articulata completa Dana Spicer 212.06.624.04 originala vine insotita de un certificat de garantie valabil 12 luni, de la data cumpararii.

Produsul va sosi repede si in siguranta, oriunde in tara, prin curier rapid. Vei efectua plata la livrarea coletului, iar daca doresti si ai mentionat asta in prealabil, ai posibilitatea sa il deschizi si sa verifici starea piesei inainte de a achita. Te asteptam la sediul nostru de langa Bucuresti, daca vrei sa ridici personal aceasta planetara Dana Spicer 212.06.624.04 comandata.

Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica. Iti putem pune la dispozitie, la cerere, personal calificat pe intreg teritoriul tarii. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune, la punctul de lucru al utilajului. Pentru detalii despre acest serviciu sau o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Planetara articulata completa este formata din:

Axul planetar care intra in fuzeta
2 cruci planetara
Piesa de legatura
Axul planetar lung
Trimite mesaj
Din Gura in Gura