Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar New Holland 85808271

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
New Holland 85808271
Descriere
Daca esti in cautarea unei piese de calitate, dar esti interesat si de un pret prietenos, noi iti oferim imediat detalii despre oferta noastra de nerefuzat.
Un astfel de pinion planetar New Holland 85808271 este o piesa de origine Carraro, a carei rezistenta sporita si pret avantajos o fac alegerea ideala pentru utilajul din dotare.

Disponibilitatea imediata si calitatea garantata reprezinta alte doua beneficii ale achizitionarii acestui produs.
Pentru a plasa comanda pentru aceasta piesa, este suficient sa ne contactezi telefonic sau sa completezi formularul de pe site.

Cere acum o oferta pentru acest pinion planetar New Holland 85808271 si vei fi pe deplin multumit de alegerea ta!
Echipa noastra tehnica iti recomanda sa inlocuiesti si rulmentii care asigura rotirea optima a pieselor. Cere o oferta si pentru ei, avem preturi bune si piesele deja pe rafturi, te ajutam sa ai rapid un utilaj functional!
Contacteaza-ne daca vrei mai multe informatii despre piesa sau serviciile pe care ti le punem la dispozitie. Ca sa alegi cu usurinta piesa ideala din oferta noastra, iti asiguram de fiecare data consultanta tehnica gratuita!

Pe un asemenea pinion planetar New Holland 85808271 te poti baza. Fiind o piesa originala, are certificat de garantie cu valabilitatea de 6 luni de la data cumpararii.

Livram acest pinion planetar New Holland 85808271 comandat in toate regiunile tarii, prin intermediul serviciului de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica pachetul la primire, inainte de efectuarea platii.
Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, te asteptam pe la noi.

Montajul este la fel de important ca si calitatea pieselor folosite. Iti punem la dispozitie personal specializat pentru repararea oricarei defectiuni aparute la puntea utilajului tau.
Dispunem de un atelier mobil care poate monta piesa in localitatea in care se afla utilajul tau. Departamentul nostru tehnic iti poate oferi informatii suplimentare despre acest serviciu.

Specificatii tehnice
Pinionul satelitar are 31 de dinti. Produsul, in ansamblu de 3 piese identice, face parte din transmisia finala si preia cuplul de la planetara, pentru a-l transmite catre coroana butucului.

Cod produs: 4I01HAX6-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura