Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior tractor Case CVX120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CVX120
Out Of stock
Descriere
Iti reamintim ca pivotii care functioneaza corespunzator maresc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea vehiculului. Un set nou de pivoti va prelungi durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor in articulatia de directie. Pentru a mentine anvelopele intr-o stare buna cat mai mult timp, este necesar ca acestea sa ruleze in unghi corect.
De aceea, avem permanent pe stoc acest pivot inferior pentru tractor Case CVX120 (prezentat si in imagini).

Cere o oferta! Acest pivot inferior Case CVX120 este un produs rezistent, care se poate achizitiona imediat, ca reper individual sau ca parte din kit-ul complet:
- pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice
Atat pivotul, cat si kit-ul complet, se regasesc in oferta noastra la preturi avantajoase.

Suna la unul dintre numerele de telefon afisate sau completeaza formularul de pe site pentru a comanda simplu si rapid piesa/ piesele.
Daca doresti sa verifici compatibilitatea pieselor cu utilajul din dotare, un coleg din echipa noastra tehnica iti va sta la dispozitie. Apeleaza-ne cu incredere pentru detalii! Despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra si vei beneficia de consultanta tehnica gratuita la alegerea pieselor care te intereseaza din oferta noastra!

In colet pivotul este insotit de un certificat de garantie cu valabilitatea de 1 an de la data cumpararii.

Expediem acest pivot inferior Case CVX120 comandat in toata tara, prin curierat rapid. Daca preferi sa ridici piesa de la sediul firmei, te asteptam pe la noi, in apropiere de Bucuresti.
Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide coletul primit, inainte de a achita piesa.

Nu ezita sa iei legatura cu noi daca pivotii utilajului sunt uzati. Daca ai nevoie de asistenta la montaj sau carcasa puntii are nevoie de alezare si rebucsare, mecanicii nostri colaboratori pot interveni sigur si rapid asupra utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Caracteristici:
•distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
•inaltimea totala este de 57-58mm
•diametrul la bucsa este de 28mm

Rolul pivotului inferior este de a prinde fuzeta de carcasa puntii.

Cod produs: O1IBPU30-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura