Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru tractor Massey Ferguson MF 445

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson  MF 445
Out Of stock
Descriere
In cazul in care ai nevoie de un pivot inferior de calitate pentru tractorul tau, incearca acest pivot inferior Massey Ferguson MF 445 din oferta noastra!

Cere o oferta - acest pivot inferior pentru tractor Massey Ferguson  MF 445 se afla in stocul nostru la un pret promotional.
Principalul atuu al acestei piese il reprezinta rezistenta crescuta la socuri si uzura. Si asta pentru ca piesa pe care ti-o recomandam este originala Carraro.

Pivotii sunt piese cruciale in deplasarea si precizia manevrarii vehiculului, contribuind totodata la cresterea sigurantei. Din acest motiv, specialistii din domeniu sunt de parere ca un set nou de pivoti va prelungi considerabil durata de exploatare a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor din articulatia de directie.

De asemenea, pentru a pastra anvelopele intr-o stare buna cat mai mult timp, unghiul acestora de rulare trebuie sa fie optim. Astfel, solutia ideala pentru utilajul tau este folosirea pieselor de origine controlata.

Acest pivot inferior Massey Ferguson MF 445 poate fi comandat ca reper individual sau ca parte din kitul complet de pivoti:
- pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice
Poti plasa o comanda foarte simplu, telefonic sau online! Pentru achizitionarea oricarei piese noi, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita!

Componenta vine insotita de factura si certificatul de garantie valabil 1 an, de la momentul achizitiei.

Livrarea se face in toate zonele tarii cu ajutorul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si poti verifica continutul pachetului inainte de achitarea sumei. Daca doresti sa ridici pachetul personal, te asteptam la sediul firmei.

Pentru ca reparatia sa fie cat mai completa si durabila, sugeram sa te asiguri de calitatea service-ului la care apelezi. Tocmai din acest motiv, iti punem la dispozitie echipa noastra de mecanici colaboratori ce poate veni direct la locul in care se afla echipamentul tau. Daca si urechile carcasei puntii sunt ovalizate, recomandam alezarea acestora. Procesul poate fi efectuat de una dintre echipele noastre mobile, pentru ca dispunem de un aparat de alezare.
Pentru mai multe detalii, contacteaza departamentul tehnic al firmei!

Specificatii tehnice:
•pivotul are distanta dintre centrele gaurilor de 65mm
•inaltimea totala este de 57-58mm
•diametrul la bucsa este de 28mm

Codul produsului este: 0X8TZKP7-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura