Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru tractor Massey Ferguson MF 5365

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 5365
Out Of stock
Descriere
Pivotul inferior pentru tractorul Massey Ferguson MF 5365 este o piesa originala, care se poate livra imediat, din stoc, ca reper individual sau ca parte din kitul complet de pivoti:
•pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice

Produsul ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp, impreuna cu factura si certificatul de garantie, valabil 1 an de zile, de la data achizitiei.
Rolul pivotului inferior este de a prinde fuzeta de carcasa puntii.

Specificatii:
•distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
•inaltimea totala este de 57-58mm
•diametrul la bucsa este de 28mm

Puteti verifica compatibilitatea componentelor care va intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consilierii tehnici ai firmei.

Daca doriti asistenta la montarea noilor piese, va punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate efectua lucrarea la punctul de lucru al utilajului.

Mecanicii nostri colaboratori, specializati in reparatii motoare utilaje, pot remedia sigur si rapid toate problemele care tin de tractor. Interventia se va realiza intr-un interval de timp optim de la solicitare, astfel ca dumneavoastra sa va puteti relua activitatea fara intarzieri suplimentare. Pentru detalii despre acest serviciu, va rugam sa contactati departamentul tehnic al firmei!

Personalul nostru calificat va recomanda sa folositi doar piese de origine controlata atunci cand faceti lucrari de reparatie la puntea utilajului.

Pivotii care functioneaza corect cresc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea vehiculului. Un nou set de pivoti va prelungi durata de exploatare a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor si a socurilor din articulatia de directie. De asemenea, pentru a mentine anvelopele intr-o stare buna, pentru mai mult timp, unghiul acestora de rulare trebuie sa fie optim.

Daca pivotii tractorului sunt uzati, sunati-ne acum pentru o oferta cat mai buna!
Produsul ajunge in toate regiunile Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si aveti optiunea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica pivotul direct de la sediul firmei, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: VEI0PH21-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura