Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior combina Claas Dominator 80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Combina Claas Dominator 80
Out Of stock
Descriere
Acest pivot superior pentru combina Claas Dominator 80 avand un pret atat de avantajos trebuie sa profiti acum de el deoarece este un articol original Carraro de cea mai buna calitate.

Acesta ofera o exploatare la capacitate maxima a utilajului tau si la comandare primesti un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Il punem la vanzare separat de kitul complet dar daca doresti sa il achizitionezi pe acesta iti putem oferi un pret special. Kitul complet este compus din pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate acestea fiind de calitate superioara.

Te asteptam la sediul nostru din Bucuresti sa ridici piesa personal sau ne poti comunica datele livrarii pentru a putea transporta imediat piesa in localitatea ta. La receptia coletului iti recomandam sa verifici produsul inainte de a plati rambursul deoarece nu dorim sa avem nemultumiri in colaborarea noastra.

Iti stam la dispozitie pentru orice comanda ai nevoie si iti oferim toate informatiile necesare pentru a face alegerea potrivita utilajului tau.

Iti putem fi de folos si daca ai nevoie de o echipa de mecanici, de aceea nu ezita sa ne contactezi.

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Cod produs: JPUAD0QX-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura