Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru stivuitor Lancer Boss 4/110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lancer Boss 4/110
Out Of stock
Descriere
Hai sa te umplem de energie si optimism dupa socul lasat de avarierea pompei de combustibil! Pompa de alimentare Lancer Boss 4/110 este in stoc si se poate comanda bine merci, chiar acum. Asta nu inseamna ca trebuie sa scoti o caruta de bani din buzunar. Este un model foarte profitabil, executat in Uniunea Europeana. Este o pompa de combustibil echivalenta care prezinta toate calitatile tehnice ale piesei originale pe care o inlocuieste. Pompa mecanica este actionata de axul cu came si este compatibila cu stivuitorul pe care il ai in dotare.

Odata cu pompa de motorina, vei primi si o garnitura. Aceasta este menita sa etanseze corpul pompei de blocul motor. Cu o inlocuire de succes a pompei avariate si, eventual, cu un filtru de combustibil nou, caci asa ar trebui sa faci, revii la treburile tale si utilajul va fi din nou performant si gata sa te slujeasca demn. In eventualitatea in care mai ai si alte probleme tehnice, nu ezita sa ne contactezi. Oferim gratuit consultanta tehnica celor care apeleaza la noi!

Pompa de alimentare Lancer Boss 4/110 - te putem ajuta sa o montezi rapid?

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti? Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Pompa de alimentare pentru stivuitor Lancer Boss 4/110 are 12 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livram oriunde in tara, iar pompa de alimentare Lancer Boss 4/110 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ??.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura