Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru stivuitor Lancer Boss 4/88

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lancer Boss 4/88
Out Of stock
Descriere
Iti propunem sa-ti incepi ziua cu o piesa de schimb de calitate care sa faca fata activitatii tale cu stivuitorul. Pompa de alimentare Lancer Boss 4/88 nu te va lasa cu ochii in soare, nici cu capu-n ploaie. Stii cum e, totul depinde de vreme si vremuri. Este o pompa mecanica, actionata de axul cu came. Face minuni pe utilaj pentru ca e eficienta si extrem de rezistenta. Producatorul european s-a asigurat ca va functiona la parametri optimi si ca este compatibila cu stivuitorul tau.

Oferta este foarte avantajoasa, mai ales ca ai si garnitura care etanseaza corpul pompei de blocul motor inclusa in pret. Astfel, cand vei primi piesa, vei gasi alaturi garnitura si certificatul de garantie. N-ar strica sa comanzi si un filtru de motorina. El se schimba odata cu pompa ca sa fii sigur ca ii oferi toate conditiile sa functioneze lacrima. Te asteptam oricand in zilele lucratoare sa ne contactezi. Iti oferim serviciul de consultanta tehnica gratuit. Poti sa ne intrebi orice despre piese de schimb, consumabile sau utilaje.

Pompa de alimentare Lancer Boss 4/88 - te asiguram ca este o piesa de succes!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Pompa de alimentare pentru stivuitor Lancer Boss 4/88 are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Pompa de alimentare Lancer Boss 4/88 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ??.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura