Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru stivuitor Lancer Boss 4/90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lancer Boss 4/90
Out Of stock
Descriere
Pentru ca tinem la tine si utilajul tau, te sfatuim sa-ti incepi ziua cu mici ritualuri care sa te asigure ca vei avea succes! Verifica un pic utilajul si vezi daca-i totu-n regula. Daca ai probleme cu pornitul motorului, e posibil sa ai probleme la pompa de combustibil. In acest caz, iti propunem pompa de alimentare Lancer Boss 4/90 care va rezolva toate problemele sistemului de alimentare al stivuitorului. Ea se fabrica in Uniunea Europeana din materiale exceptionale din punct de vedere al calitatii pe care o prezinta.

Pompa mecanica, actionata de axul cu came, va fi foarte eficienta si va functiona in parametri garantat. Primesti in pachetul cu pompa comandata si garnitura. Se foloseste la etansarea corpului pompei de blocul motor. Insistam cu o treaba, ai grija cu filtrul de motorina, el trebuie schimbat odata cu pompa. Este cel mai simplu mod prin care ajuti pompa sa functioneze perfect pentru mut timp. Ar mai fi sfaturi de dat, dar nu-i loc destul aici. Mai simplu pentru tine ar fi daca ai suna la serviciul gratuit de consultanta tehnica.

Pompa de alimentare Lancer Boss 4/90 - umple stivuitorul cu energie!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Pompa de alimentare pentru stivuitor Lancer Boss 4/90 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 12 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Pompa de alimentare Lancer Boss 4/90 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura