Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru stivuitor Clark DC70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Clark DC70A Â
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare stivuitor Clark DC70 nu poate fi lasata sa astepte in depozitul nostru. Trebuie sa plasezi comanda si trebuie sa fie a ta! Tu nu o visezi noapte de noapte, insa stivuitorul tau, da! Crede-ne, e pasiune de ambele parti aici. Din pasiune pentru piesele de schimb si pentru utilajele grele, producatorul european s-a ingrijit si el sa foloseasca cele mai bune materiale. Asta a rezultat intr-o pompa de combustibil, mecanica, actionata de axul cu came. Eficienta de care da dovada te uimeste, iar faptul ca este capabila sa inlocuiasca perfect originalul este minunat.

Asta iti va permite sa faci o economie substantiala. Iti oferim gratuit si garnitura de etansare a pompei de blocul motor. Ne poti contacta in orice zi lucratoare si poti sa te sfatuiesti gratuit cu asistentii nostri tehnici. Din dorinta de a vedea ca-ti merge bine in activitate, suntem mereu pregatiti cu cele mai bune solutii tehnice care te ajuta sa depasesti cu brio provocarile pe care le presupune intretinerea utilajului tau. Avem servicii de service mobil si de mentenanta personalizata! Incearca-le numaidecat!

Pompa de alimentare stivuitor Clark DC70 - pasiunea pentru calitate se simte!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe rosu! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Pompa de alimentare pentru stivuitor Clark DC70 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 12 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Pompa de alimentare stivuitor Clark DC70 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura