Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru incarcator frontal Clark 55

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Clark 55
Out Of stock
Descriere
Un rezervor plin de combustibil nu garanteaza pornirea motorului. Caci fara o pompa de combustibil functionala, poti sa detii 7 benzinarii si tot pe loc ramai cu incarcatorul frontal! Pompa de alimentare Clark 55 este mult mai ieftina decat alea 7 benzinarii si face o treaba de milioane. Nu te feri sa o achizitionezi doar pentru ca nu este cea originala pentru ca nimic nu o diferentiaza de aceasta. Producatorul european s-a ingrijit atent de acest aspect si a folosit in alcatuirea ei doar materiale de calitate care sa respecte caracteristicile tehnice ale originalului.

Produsul obtinut este foarte eficient, nemaipomenit de rezistent in timp si costa foarte putin. Pompa de combustibil actionata de axul cu came poate fi achizitionata direct din stoc si vei avea garnitura de etansare inclusa in pret. Aceasta se foloseste atunci cand vei ajunge la partea de etansare a corpului pompei de blocul motor. Un incarcator frontal cu o piesa de schimb de calitate superioara va da randamentul pe care il doresti! Iar daca mai sunt si alte informatii sau probleme tehnice la el, ai posibilitatea sa ne intrebi. Te ajutam gratuit sa gasesti cele mai bune solutii tehnice pentru utilaj.

Pompa de alimentare Clark 55 - iti protejeaza motorul si functioneaza perfect!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Pompa de alimentare pentru incarcator frontal Clark 55 este prevazuta cu o garantie de 12 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de alimentare Clark 55 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa o ridici.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.

Admisia si iesirea de ??.

Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura