Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru stivuitor JCB 930

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 930
Out Of stock
Descriere
Totul este despre binele utilajului tau! Pompa de alimentare stivuitor JCB 930 este ideala pentru cresterea eficientei. Completeaza cu rezistenta maxima si putere in timpul solicitarilor dificile. Te surprinde prin calitatile tehnice extraordinare, chiar daca este o piesa aftermarket, ea se comporta exact precum originalul. Pompa de motorina este mecanica, iar axul cu came este cel care o actioneaza. Suntem de parere ca merita utilajul tau o piesa care sa fie eficienta si foarte rezistenta. Cum sa-i cresti altfel performantele?

Cere oferta noastra senzationala de pret! Este extrem de avantajoasa si include chiar si garnitura ce se foloseste la etansarea corpului pompei de blocul motor. Indicat este sa schimbi si filtrul de combustibil ca sa fii sigur ca ii cresti piesei rezistenta in timp si mai mult. Ne poti solicita oferte si pentru acest reper, caci este in stoc si, pe deasupra, oferta va deveni una personalizata daca le achizitionezi impreuna. Pompa este compatibila si cu tipurile de stivuitor JCB 930-2 si JCB 930-4. Echipa tehnica este langa tine daca mai ai nevoie de ajutor. E gratuita asistenta tehnica!

Pompa de alimentare stivuitor JCB 930 - piesa buna la un telefon distanta!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Pompa de alimentare pentru stivuitor JCB 930 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 12 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa de alimentare stivuitor JCB 930 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ??.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura