Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru stivuitor Hyster S125

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hyster S125
Out Of stock
Descriere
Stivuitorul iti face probleme? Iti face, nemernicul! Dar si lui ii face cineva probleme, afurisita aia de pompa de combustibil, iar intrerupe fluxul de motorina catre motor! Trebuie sa-l intelegi si tu acum si sa iei masuri! Pompa de alimentare stivuitor Hyster S125 ii poate reda vitalitatea utilajului imediat dupa montare. In momentul in care sistemul de alimentare al utilajului functioneaza eficient, motorul tau va fi protejat si va face fata solicitarilor grele la care il expui. O pompa buna la timpul ei, face cat zece?, nu merge in cazul asta continuarea clasica, dar face, in orice caz, mai bine decat una uzata!

Lasand zicalele, vorbele de duh si glumele deoparte. Ar trebui sa stii ca este produsa pe teritoriul Uniunii Europene si are la baza materiale de inalta calitate care vor asigura rezistenta in timp. Iti va fi livrata cu o garnitura de etansare folosita intre corpul pompei si blocul motor. Un filtru ar fi foarte potrivit cand faci inlocuirea, un filtru nou asigura performanta ridicata a pompei de alimentare. Pentru oferte si sfaturi din partea celei mai tari echipe tehnice, hai la ACN Piese Utilaje!

Pompa de alimentare stivuitor Hyster S125 - comanda o pompa, dar sa fie una buuuna!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi? Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj? Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Pompa de alimentare pentru stivuitor Hyster S125 vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa de alimentare stivuitor Hyster S125 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ??.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura