Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru vola Komatsu WA40-3-X

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WA40-3-X
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare vola Komatsu WA40-3-X este recomandarea specialistilor in cazul in care cea veche te-a lasat balta. O poti avea oricand doresti pentru ca o avem in permanenta pe stoc si o livram oriunde in tara in doar 24 de ore. De ce ti-o recomandam asa de hotarati? Pentru ca este o pompa de combustibil intocmai cu originalul, dar pretul este mult sub acesta. Fabricata in Europa, iti este asigurata eficienta prin materialele de calitate folosite in alcatuirea sa. Comanda ei se face direct pe site, completand formularul, sau telefonic.

Consultantii nostri sunt pregatiti sa-ti sara in ajutor oricand ai nevoie! Fie ca nu stii exact cu ce tip de avarie te confrunti, fie ca nu te descurci cu plasarea comenzii sau cu alegerea corecta a piesei de schimb de care ai nevoie, mereu vei gasi la noi sprijin! Suna-i cu incredere si stai de vorba linistit, nu exista problema tehnica sa nu o putem descalci si, in final, tot o remediem. Sfaturile noastre despre mentenanta iti vor prinde tare bine la ingrijirea corecta a echipamentului.

Pompa de alimentare vola Komatsu WA40-3-X - superba piesa ti-ai gasit!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Pompa de alimentare pentru vola Komatsu WA40-3-X este prevazuta cu o garantie de 1 an de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Pompa de alimentare vola Komatsu WA40-3-X va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Pompa actionata mecanic de axul cu came, cu montaj in 2 suruburi pe blocul motor, are urmatoarele dimensiuni:
Distanta dintre centrele gaurilor de 45mm
Intrarea de 8mm
Iesirea de 8mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura