Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-335

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 112-335 este o piesa extrem de bine cotata! Completeaza perfect celelalte produse de ultima generatie pe care le depozitam in stoc. Este un adjuvant reusit, gata sa sustina tehnic orice situatie neprevazuta ce poate interveni in functionarea sistemului de transmisie. Este doar unul dintre nenumaratii rulmenti atat de necesari functionarii oricarui utilaj, indiferent de categoria sau modelul lui. Poate fi livrat in orice zona din tara.

Fiecare produs ce intra pe poarta depozitului nostru este scanat personal de catre membrii echipei noastre de identificare, care se asigura ca reperele sunt conforme in ceea ce priveste calitatea si caracteristicile lor tehnice. Astfel, tu vei comanda o piesa de schimb rezistenta, construita din cele mai bune oteluri speciale. Totodata, raportul calitate-pret care o insoteste este unul de neegalat - portofelul tau nu va suferi.

Rulment butuc Dana Spicer 112-335 este un articol reusit
Fiecare piesa, mai mare sau mai mica, are rolul si importanta sa in arhitectura utilajului tau. Un rulment butuc asigura transferul de greutate al utilajului catre rotile acestuia. Are o conceptie speciala, care asigura o frecare redusa si, totodata, o functionare indelungata, fara probleme, cu o lubrifiere corespunzatoare. Astfel, este redus si consumul de combustibil.

Un castig fara sa cheltuiesti nimic!
Pentru echipa noastra, fiecare solicitare a utilajului tau reprezinta alinierea in blockstart pentru o cursa de sprint. Comanda ta da startul cursei si alergam ca sa trecem primii linia de sosire. Si o facem de fiecare data. Problemele raman in urma. Alaturi de noi obtii identificari corecte, solutii personalizate si interventii on the spot, indiferent in ce parte a tarii te afli. Lucrezi cu campionii!

Garantie
Nu exista produse perfecte si cu atat mai putin piese de schimb perfecte. Desigur, nu vei gasi piese cu defectiuni din fabrica chiar pe toate drumurile, pentru ca sunt o raritate. Si, totusi, ca sa fim impacati cu eventualele situatii neplacute, acest rulment butuc Dana Spicer 112-335 va veni la tine insotit de un certificat de garantie. Valabil 6 luni de la data primirii.

Livrare
Expedierea produselor este o etapa pe care incercam sa o tinem mereu la un nivel maxim de eficienta. O vom executa intotdeauna intr-un ritm accelerat. Aceasta piesa va ajunge la tine in 24 de ore de la data comenzii, cu posibilitatea platii la primire. Dar o poti ridica si personal din depozit. Posibilitatile sunt nenumarate si avem acces la toate. Tu doar scrie-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul? Nu te juca tocmai acum cu asta. Ai asteptat atata piesa aceasta, nu o da pe mana vreunui impletitor in papura. Caci nu facem un cos, ci reparam un utilaj greu. Asadar, nu este suficient ca piesa de schimb sa fie senzationala, ai nevoie de un mecanic de aceeasi calitate. Nu este nimic daca nu cunosti unul, iti trimitem noi. Nu te lasam pana nu pornesti din nou utilajul.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura