Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-99

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Dragi gurmanzi mecanici, astazi va prezentam la meniul zilei acest rulment butuc Dana Spicer 112-99 - o piesa super bine cotata in categoria ei, prelucrata excelent si de o rezistenta frizand vesnicia! V-o servim cu garnitura de lubrifiant, fara de care nu este comestibila si nu aluneca cum trebuie pe gat pana la sistemul de transmisie. Serviti cu incredere, este proaspata, am adus-o acum de la ?mama ei? fabrica din Europa. Sunteti oricand bineveniti in ?localul? nostru de la Jilava, veti fi servit la cleste!

Intotdeauna a fost important modul in care omul se raporteaza la uneltele sale. Atunci cand le foloseste pana le epuzieaza si fara sa ii pese de intretinerea lor, nu va ajunge niciodata prea departe. Dar cand este apropiat de ele, le confera chiar un pic de personalitate si se ingrijeste permanent de starea lor, premisele pentru reusita sunt solide. Noi stim acest lucru si incercam de fiecare data sa le insuflam clientilor nostri aceasta mentalitate de proprietari responsabili ai utilajelor lor. Mereu alaturi de clientii nostri cu recomandari bune, cu piese de schimb premium, cu tot ce inseamna grija fata de parcul de utilaje si echipamente.

Rulment butuc Dana Spicer 112-99 numarul 1 la fiabilitate
Conceptia tehnica inteligenta a rulmentului asigura o interventie redusa a uzurii in interiorul sau si o fiabilitate peste medie. Acest articol preia greutatea utilajului; se monteaza intre reductor si fuzeta, asigurand transmisia de putere. Orice mecanic iti va recomanda sa schimbi rulmentii de butuc in pereche. Ba mai mult, iti vor spune ca reparatia nu este complete daca nu inlocuiesti si simeringul de butuc.

ACN raspunde la chemare
Ca sa beneficiezi de o functionare corecta si indelungata a utilajului tau, ai nevoie nu doar de piese de schimb bune ci si de informatii cat mai bune. Cele care se traduc in eficienta, profit si continuitate. Primindu-le la timp te vei afla intotdeauna inaintea oricarei probleme de natura tehnica. Nu te va surprinde problema, mai degraba o vei surprinde tu pe ea. Si asta cu ajutorul echipei noastre de consultanti! Ea iti ofera toate recomandarile necesare de natura tehnica. Sunt toate gratuite. Nu trebuie decat sa ne contactezi.

Garantie
Alaturi de noi esti mereu informat si asigurat. Esti in carti! Facem totul cu gandul la perfectiune. Asadar, poti avea incredere si in acest rulment butuc Dana Spicer 112-99 cumparat din depozitul nostru. El vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Mergem inainte.

Livrare
Efectuam expeditia in conditii de maxima siguranta a coletului. Lucram cu cele mai bine servicii de curierat. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Iar plata o faci la primire. Desigur, iti oferim posibilitatea sa verifici continutul coletului inainte de plata rambursului. Sau poti ridica piesa chiar din raft, daca hotarasti sa ne vizitezi. Spune-ne, doar, cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul unui rulment butuc, nu este o mare filozofie, dar nici o bagatela mecanica. Dar doar in cazul in care te pricepi. Daca nu, mai bine las-o balta! Un sfat bun nu strica niciodata in acest caz. Iar sfatul cel bun este sa apelezi, totusi, la un specialist. Stie el mai bine ce e de facut si te si scuteste de neplaceri.

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura