Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-138

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Daca vorbesti cu consultantul nostru, primul lucru pe care il vei afla despre acest rulment butuc Dana Spicer 112-138 este calitatea. Tratam intotdeauna cu mare atentie si maxim de implicare problemele clientilor nostri. Suntem seriosi, competenti si profesionisti. Suntem cei mai buni. Clientii au utilaje noi, de ultima generatie, nu le poti repara cu doua surubelnita si patentul. In plus, acestea nu functioneaza cu piese reconditionate la strungarie. Daca ai ajuns la nivelul unui parc de utilaje ultramodern, sa stii ca ai nevoie de noi acolo cu tine. Reusim doar impreuna.

Toti ne dorim sa fim ca la 20 de ani. Sa avem entuziasmul de la 20, sa avem puterea de la 20, chiar si naivitatea ca poti muta muntii. Asa cum toti antreprenorii, proprietari de utilaje grele, isi doresc ca acestea sa functioneze 20 de ani, fara griji si fara bani investiti in reparatii sau dese episoade de mentenanta. Doar ca dorinta e una, realitatea e alta. De aceea, cu o consultanta corecta si exacta, cu piese de schimb bine alese, compatibile si cu un mecanic stralucit, poti da utilajului tau vigoarea ca la 20 de ani. Nu trebuie decat sa suni la ACN si vei vedea cum capata viata aceasta minune.

Rulment butuc Dana Spicer 112-138 sau piesa potrivita la subansamblul potrivit
O problema pe care multi o ignora este supraincarcarea rulmentilor butuc. Ea apare cand acestia opereaza dincolo de limitele nominale proiectate in ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele adiacente din sistemul de transmisie. Se poate datora si unei nepotriviri intre rulment si aplicatie. Semnele de avertizare sunt: vibratiile, cresterea temperaturii sistemului, diminuarea performantelor, etc.

Bine ai venit, stim si de ce; o rezolvam!
Ai acces la orice ora la serviciul nostru gratuit de consultanta. Si nu este optional, nu trebuie a te rogi de noi, ci il avem la pachet pentru toata lumea. Pentru toata lumea si pentru fiecare separat, in functie de problema tehnica pe care utilajele o au. Avem consultanti foarte buni, la curent cu ultimul racnet in materie de piese de schimb pentru masini industriale. Se adapteaza la orice tip de problema si o rezolva. Uneori fac minuni. Iar toate recomandarile sunt oferite gratuit. Nu se refuza.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 112-138 este purtatorul unui certificat de garantie. Primesti 6 luni de exploatare si timp suficient ca sa descoperi eventuale defecte de fabricatie. Suntem alaturi de tine la fiecare pas, langa fiecare alegere pe care o faci, astfel incat sa nu fii descoperit.

Livrare
Comanda acest rulment de la noi si il vei primi in aproximativ 24 de ore. Va sosi prin curierat rapid cu plata ramburs si cu optiunea de verificare a continutului coletului inainte de achitarea facturii. Daca doresti sa il ridici personal de la sediul nostru, te asteptam oricand, in zilele lucratoare. Ne gasesti in comuna Jilava, judetul Ilfov, la iesirea din Bucuresti. Ai o multime de optiuni, alege-o pe cea mai acceesibila. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Pentru a beneficia de un montaj corespunzator, apeleaza la serviciile unui profesionist. Mecanicii cu care noi colaboram se vor deplasa direct acolo unde este utilajul tau. Putem trimite si un intreg atelier mobil, daca reparatiile sunt mai complexe si necesita aparatura sofisticata. Avem agenda plina. Facem asta pentru tine.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura