Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-84

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 112-84 se afla de ceva vreme in la noi raft. Iar pe langa acesta, mai avem in stoc si alte articole, o multime, dar toate originale si de o calitate entuziasmanta. In plus, pretul lor este de bun simt, nu te pune pe ganduri, dimpotriva, te atrage. Nu avem in politica noastra de business comercializarea de produse de la reconditionari. Acestea se deterioreaza repede pentru ca au un grad inaintat de uzura si te vor costa mult mai mult reparatiile. Ne dorim parteneriate pe termen lung, iar acestea se pastreaza cu produse si nu cu minciuni de produse. Ne dorim sa oferim si sa primim incredere. Stim ca se castiga foarte greu si se pierde foarte de repede.

Cursa de fond catre succes este o una lunga dar si foarte frumoasa. Nimeni nu spune insa ca pe traseu apar obstacolele, ca circuitul este nesigur. Succesul este linia de sosire a unei curse atletice pe care o termina aproape toti, dar numai unul trece primul linia de sosire. Este o cursa dificila si care solicita mult antrenament, mult efort. Unii competitori raman in urma. Altii se impiedica. Iar altii sunt descalificati - nu au concurat in spirit de fair play. Noi am ajuns primii la linia de sosire. Lucrezi cu campioni.

Rulment butuc Dana Spicer 112-84 poate fi un produs sigur. Ajuta-l si tu!
Chiar daca nu are imaginea unei piese grele, sau complexe, sau compusa din zeci de alte mici subansamble diferite, acest rulment butuc are un rol foarte important in arhitectura utilajului, caci el asigura transferul de greutate al acestuia catre roti. Conceptia lui inteligenta faciliteaza o frecare redusa si, totodata, o functionare indelungata, fara probleme, cu conditia asigurarii unei lubrifieri corespunzatoare. Buna functionarea a rulmentului este, de asemenea, un link catre o economie semnificativa de combustibil.

Poftiti, nu trebuie sa platiti!
Cand vine vorba de o defectiune serioasa, dintr-o data nu este doar o problema legata de o piesa de schimb. Ai nevoie de recomandari privitoare la produsul compatibil cu utilajul tau. Ai nevoie de un plan de asistenta pe un termen mai lung, ca sa nu mai cauti de fiecare data ajutor, luand-o de la zero. Sau poate chiar ai nevoie de un mecanic bun care sa se deplaseze la utilaj de cate ori ai avea nevoie. Pentru toate acestea iti sta tot timpul la dispozitie oricare dintre consultantii nostri. Au solutii pentru fiecare problema care apare. Noi ne ocupam de toate.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 112-84 vine insotit de toate actele tiparite necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Garantia achizitiei facute este un lucru pe care nu trebuie sa il scapi din vedere! Nu este posibila o activitate eficienta fara documentele activelor fixe si de inventar in regula!

Livrare
Acest rulment poate ajunge la tine in ce mod crezi ca ti se potriveste mai bine. Poti ridica piesa direct din depozit sau o trimitem cu curierul. Ne ocupam inclusiv de acest lucru. Ajunge oriunde in tara, in 24 de ore. Platesti la primire cu posibilitatea verificarii continutului din pachet. Poti afla mai multe utilizand datele din contact.

Montaj
Este posibil sa nu te descurci cu montajul rulmentului, fiind o piesa care reclama o anumite finete a procesului. In acest caz poti solicita oricand echipa noastra de service mobil. Mecanicii cu care colaboram sunt cei mai buni dintre cei buni. Pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, in cel mai scurt timp. Cere-ne contactul lor!

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura