Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-162

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 112-162 de la noi din portofoliu, reprezinta alegerea cea mai buna pentru utilajul tau, indiferent din ce punct de vedere privesti. Calitatea premium? Checked! Pret excelent? Checked! Informatii relevante obtinute fara cost de la consultantii ACN? Checked! Livrare in 24 de ore din momentul comenzii? Checked! Recomandare de mecanic specialist pentru montaj? Checked! Ne auzim si alta data? Checked! Pe curand.

Lumea este un ansamblu de interdependente. Un network imens nu doar intre oameni ci si intre acestia si uneltele sau echipamentele cu care interactioneaza. Fie ca utilizatori, fie ca own-eri. Iar atunci cand, mai mult sau mai putin, esti dependent de o mana de utilajele grele, este bine sa le asiguri un mod de viata mecanica stralucit. Pentru ca iti vor raspunde cu aceeasi moneda. Pentru a atinge acest scop, gaseste-ti un furnizor tare de piese de schimb, unul care are o chimie aparte cu notiunea de calitate! Gaseste-ne pe noi! Ne numim ACN Piese Utilaje si suntem vestea ta cea mai buna din intreaga ta activitate. Incearca-ne acum!

Rulment butuc Dana Spicer 112-162 te invata cum sa tii utilajul in viata
Reducerea frictiunii la rulmentii butuc este importanta pentru eficienta, pentru a reduce uzura si pentru a facilita utilitatea indelungata la viteze mari si pentru a evita supraincalzirea si defectiunea prematura a rulmentului. In esenta, un rulment poate reduce frictiunea prin forma sau materialul din care este confectionat sau prin introducerea si includerea unui fluid intre suprafete sau la suprafetele de separare cu un camp electromagnetic.

Sunt un frate liber, care crede in dreptate
Spune cantecul frumos al lui Florin Liviu Zaharia. Versuri frumoase despre excelenta, despre gandirea libera si despre placerea de a imparti cu ceilalti lucrurile pe care le cunosti. Asa cum fac si oamenii nostri, consultantii de la ACN, care iti furnizeaza toate recomandarile de care ai nevoie, absolut gratuit si fara nici o obligatie, doar cu grija pentru utilaj si intelepciune pentru cei care ii cauta pentru ajutor si suport.

Garantie
Garantia unui produs, este garantia unei functionari fara griji a utilajului tau, ceea ce inseamna garantia unei relatii solide cu un partener serios. Acest rulment butuc Dana Spicer 112-162 va ajunge, asadar, la tine insotit de toate actele necesare, inclusiv de un certificat de garantie. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Acest articol va ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid, in maxim 24 de ore de la comanda. Nu, nu e o un obiect spatial, deci nu va veni de undeva din stratosfera. Este o piesa de schimb care iti va parveni prin intermediul unei firme de curierat. Pe care din ele o doresti. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact.

Montaj
Afla ca putem sa te sustinem nu doar cu montarea acestui rulment ci si cu alte reparatii daca sunt necesare. Poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori vor sosi imediat si vor remedia orice defectiune a utilajului chiar acolo, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura