Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 162-63

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 162-63 care se afla la noi in stoc, este un produs de top din categoria componentelor destinate reparatiei sistemelor de transmisie. Noi credem ca poate fi cea mai buna solutie in cazul in care utilajul tau se simte un miros de ulei incins. Inseamna ca fie ungerea este improprie, fie rulmentului i-a venit ceasul. Deci fuguta la telefon, formeaza si? consilierii nostri tehnici recunosc imediat toate simptomele si sunt pregatiti sa iti ofere cea mai buna solutie. Nu uita, consultanta este oferita gratuit.

Fiecare utilaj are sunetul lui. Dupa ani intregi de exploatare, fiecare proprietar isi va recunoaste utilajul doar dupa cum toarce in exploatare. Leaga-l la ochi si vei vedea ca este adevarat ce spunem. Este o calitate pe care o dezvolta in timp. Astfel, tot el, va auzi primul cand sunetul produce distorsiuni. Cand ?coardele vocale? ale componentelor ragusesc din cauza: ruginii, frecarii excesive, temperaturilor prea mari. Inseamna ca e nevoie de mana iscusita a unui ORL-ist. Suna la noi. Avem doctori de masini talentati, stiu exact unde sa umble si ce coarde sa atinga. In curand, utilajul tau va canta din nou. La final, unge-l bine frate!

Rulment butuc Dana Spicer 162-63 o piesa buna ca sa fie bine
Un rulment butuc defect sau uzat poate fi o problema grava. Iar o problema cu rulmentii de acest tip poate compromite linistea in executia lucrarilor si consumul de combustibil, dar mai mult decat atat, poate cauza probleme de siguranta reale. Ca atare, este important sa verifici rulmenti la primul semn de probleme. Fi atent la semnele de avertizare. Unul din acestea poate fi: utilajul trage intr-o parte, miros greu, temperatura ridicata, zgomote nefiresti.

Atunci cand ai nevoie de o minune
Nu trebuie decat sa o cauti. Ea nu se gaseste pe toate drumurile, se gaseste doar la noi. Mai exact la echipa noastra de consultanti tehnici. Ei fac o adevarata magie cu volumul imens de informatii. Ei le colecteaza, le ordoneaza, le deslusesc intelesul si le pun sa lucreze pentru tine. Nu-ti vine a crede? Suna si vei vedea. Ah, nu uita, serviciul nostru de consultanta este gratuit.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 162-63 cumparat de la noi vine insotit si de o portie mare de incredere. Bine pastrata intr-un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
24 de ore este perioada maxima in care aceasta piesa, si oricare alta, vor ajunge de la noi la tine. Lucram cu cele mai bune servicii de curierat din tara. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine curierul bate la usa. Si tot maine reiei lucrul. Trebuie doar sa utilizezi datele din contact . Restul vine de la sine.

Montaj
Montajul unui rulment este un proces destul de complex, mai ales ca aceasta piesa de schimb este una pretentioasa. Pentru unii poate fi chiar o bataie de cap. Multi dintre noi avem doua maini stangi cand e sa le folosim in mecanica. Asadar cand iti soseste piesa, apeleaza doar la un specialist mecanic, unul care are si mana dreapta. La nevoie ti-l recomandam noi. Il stim, e bun.

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura