Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 162-54

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
In sectorul nostru plin de adrenalina si putere nimeni nu-si permite timp de pierdut pentru experimente. Pe acestea le fac inginerii, laborantii, cercetatorii din centrele de inovatie si inventica. In cautarile lor pot construi, pot strica, apoi pot construi la loc, pana reusesc sa gaseasca o varianta optima de produs. Varianta de care ai nevoie: gata de proces, rezistenta si fiabila. Acest rulment butuc Dana Spicer 162-54 aflat la noi in depozit, este exact acel produs. Il comanzi astazi si maine este la tine. Il ungi bine inainte, il montezi cu grija si utilajul va lucra mai departe cu abnegatie.

In momentele de analiza si sinteza ale afacerii, nu uita niciodata sa privesti intreaga perspectiva si nu doar bucati din ea. Poti fi tentat sa te pacalesti cu rezolvari partiale sau intamplatoare si, astfel, poti rata obiectivele. Asadar, prinde in strategia ta de revizii si reparatii si partenerul de suport care iti va asigura necesarul de piese de schimb. Acelasi care sa iti asigure si suportul de know how cand nu stii ce sa faci. Facem parte din povestea ta de succes!

Rulment butuc Dana Spicer 162-54 este pregatit. Tu esti?
In ceea ce priveste uzura si frecarea, elemente care pot afecta o un produs de tipul unui rulment, lubrifierea corespunzatoare poate face diferenta. Canelurile suplimentare din interiorul suprafetei camasii rulmentului pot actiona ca rezervoare pentru lubrifiant. Nu te lasa indus in eroare de articole nesustinute de recomandari si fara documente de provenienta. Alege sa colaborezi cu noi. Asa vei putea intra in posesia unor piese de schimb premium, aflate la oferte de pret excelente si care vin si insotite de o multime de beneficii!

Ajunge doar un sfat sa te scoata din? necaz
Apeleaza-ne la orice ora. Vei vedea ca nu-ti va raspunde un robot ci chiar consilierii nostri tehnici. Ei iti vor da prompt si detaliat raspunsul potrivit la orice intrebare. Pentru ei nu exista secrete in domeniul pieselor de schimb pentru utilajele industriale, de constructii sau agricole. Cunosc, citesc mereu, se informeaza, cerceteaza, actualizeaza cu tot ce e nou. Si impart cu tine aceasta experienta absolut gratuit. Noua ne pasa.

Garantie
Facem tot ce este necesar pentru ca utilajul tau sa fie asigurat si sa nu cedeze din cauza vreunui defect de fabricatie al piesei cumparate de la noi. Acest rulment butuc Dana Spicer 162-54 va ajunge la tine insotit nu doar de factura ci si de un certificat de garantie pentru defecte din fabricatie. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Alocam o mare atentie procesului de achizitie de dupa comanda. Avem grija ca acesta sa decurga fara intreruperi sau decizii gresite. Urmarim atent fiecare etapa si o bifam la final intotdeauna cu culoarea verde. Includem aici, evident, si expedierea. Noi o facem posibila cel mai urgent cu putinta. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si gata!

Montaj
Ai piesa, ai utilajul dar nu ai mecanicul? No shnit! Daca nu este, facem noi sa fie. Pentru ca avem un portofoliu extrem de bogat de mecanici colaboratori. De pe tot cuprinsul tarii. Toti cu maini de aur. Tu doar spune-ne ca iti trebuie si noi il apelam pentru tine. Utilajul tau va lucra si totul va deveni distractiv cum ti-am promis.

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura