Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 162-61

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Daca angajatul tau de pe utilaj are o durere de cap sau de altceva ce nu poti spune din jena, ii dai o pastila sau ii dai papucii, dupa caz. Daca sola de ardei din gradina prinde a se ofili, ii dai repede apa si niste ingrasaminte si devine din nou la viata. Daca motanul ascuns sub pat miorlaie, hraneste-l. Daca utilajul tau haraie din toate incheieturile este foarte posibil sa fie o problema de transmisie. Posibil ca rulmentii sa-si fi mancat zilele. Si lor si tie. Il repari repede montandu-i acest rulment butuc Dana Spicer 162-61 si va sti sa ruleze iar drept si sigur. Trebuie doar sa ai grija de el.

Satisfactia clientilor ne intereseaza in cea mai mare masura. Pentru ca este nota pe care o primim la finalul serviciului nostru. Pentru ca muncim pentru ea. Avem cele mai bune informatii si le sheruim cu ei. Avem cele mai bune componente si cele mai bune preturi. Avem cel mai complet set de solutii pentru expedierea rapida a produselor solicitate. Avem un portofoliu solid de colaboratori mecanici care iti pot sari in ajutor la revizie. Avem furnizori nume grele pe piata mondiala. Avem curaj, entuziasm si putere de munca. Avem tot ce vrei sa ai. Cauta-ne!

Rulment butuc Dana Spicer 162-61 o piesa buna ca sa fie bine
Un rulment butuc defect sau uzat poate fi o problema grava. Iar o problema cu rulmentii de acest tip poate compromite linistea in executia lucrarilor si consumul de combustibil, dar mai mult decat atat, poate cauza probleme de siguranta reale. Ca atare, este important sa verifici rulmenti la primul semn de probleme. Fi atent la semnele de avertizare. Unul din acestea poate fi: utilajul trage intr-o parte, miros greu, temperatura ridicata, zgomote nefiresti.

Atunci cand ai nevoie de o minune
Nu trebuie decat sa o cauti. Ea nu se gaseste pe toate drumurile, se gaseste doar la noi. Mai exact la echipa noastra de consultanti tehnici. Ei fac o adevarata magie cu volumul imens de informatii. Ei le colecteaza, le ordoneaza, le deslusesc intelesul si le pun sa lucreze pentru tine. Nu-ti vine a crede? Suna si vei vedea. Ah, nu uita, serviciul nostru de consultanta este gratuit.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 162-61 cumparat de la noi vine insotit si de o portie mare de incredere. Bine pastrata intr-un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
24 de ore este perioada maxima in care aceasta piesa, si oricare alta, vor ajunge de la noi la tine. Lucram cu cele mai bune servicii de curierat din tara. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine curierul bate la usa. Si tot maine reiei lucrul. Trebuie doar sa utilizezi datele din contact . Restul vine de la sine.

Montaj
Montajul unui rulment este un proces destul de complex, mai ales ca aceasta piesa de schimb este una pretentioasa. Pentru unii poate fi chiar o bataie de cap. Multi dintre noi avem doua maini stangi cand e sa le folosim in mecanica. Asadar cand iti soseste piesa, apeleaza doar la un specialist mecanic, unul care are si mana dreapta. La nevoie ti-l recomandam noi. Il stim, e bun.

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura