Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 357-162-472

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 357-162-472 stabileste limite intr-o lume fara limite, pune ordine in viata sistemului de transmisie a utilajului tau. Este indispensabil pentru ca a fost construit din oteluri speciale, inmagazinand calitati si carateristici unice si care ii da subansamblului unde este montat un nou inceput. El are calitatea de a te disciplina in a urmari utilitatea lui si nu invers. Te invata sa te adaptezi si sa iti faci ordine in activitati. Vino cu noi si afacerea va capata noi puteri.

Echipa noastra se dedica intregului moment in care ne-ai apelat. Ea este in priza de dimineata pana seara. Te preluam, te ascultam, descifram natura defectiunii si nu pleci pana nu e totul clar si razolvat. Vei primi cele mai bune recomandari si vei avea, astfel, posibilitatea sa iei decizia corecta. Suntem conectati la urgenta ta, stim ce inseamna fiecare defectiune si cate dureri de cap provoaca aceasta. De aceea suportul nostru va fi neconditionat si, atentie, gratuit iar utilajul tau se va intoarce la lucru in timp util.

Rulment butuc Dana Spicer 357-162-472 pentru o functionare la parametri maximi
O problema pe care multi o ignora este supraincarcarea rulmentilor butuc. Ea apare cand acestia opereaza dincolo de limitele nominale proiectate in ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele adiacente. Se poate datora si unei nepotriviri intre rulment si aplicatie. Semnele de avertizare sunt: vibratiile, cresterea temperaturii sistemului, diminuarea performantelor etc.

Primesti consultanta indiferent de distanta
Trebuie sa fii atent la trei lucruri: nu ciocni rulmentul la montaj, lubrifiaza-l bine si nu slabi contactul cu consultantii de la ACN, care te invata gratuit toate aceste lucruri more. Avem o echipa de consultanti de top. Ei stiu cel mai bine ce rulment iti trebuie si sunt gata sa iti recomande varianta cea mai buna. Nu trebuie decat sa le soliciti suportul.

Garantie
Noi nu tratam relatia cu tine superficial. Ne intereseaza ce se intampla cu acest rulment butuc Dana Spicer 357-162-472 si dupa ce a fost montat si pus la treaba. Daca se intampla ca acesta sa aiba vreun defect de fabricatie, sa fii fara grija. Pentru ca iti oferim o garantie de 6 luni pentru acest tip de risc. O vei gasi in coletul cu piesa.

Livrare
Expeditia este importanta pentru toti: pentru noi, pentru tine, pentru beneficiarii lucrarii cu care ai contract. Toti beneficiem in acest lant de interese. Este unul din factorii care pot grabi sau incetini reparatia utilajului. Iti garantam ca a doua zi de la comanda piesa ajunge la tine. Sau, de ce nu, o poti ridica direct din depozit. Poate esti prin apropiere. Oricum ar fi, ne gasesti utilizand datele din contact.

Montaj
Atunci cand vine momentul montajului, iti recomandam sa apelezi la expertiza unui profesionist. E un montaj mai special, rulmenti nu sa pun asa, pur si simplu. Asa, ca pana face el treaba, nu-l incurca, mai bine pui berea la rece. El monteaza, tu desfaci dopurile. El termina treaba, tu faci o cinste ca esti baiat atent. Suntem oameni, ne bucuram cand treburile se rezolva.

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura