Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 357-112-193

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Atunci cand te gandesti la un rulment butuc Dana Spicer 357-112-193 iti faci mari griji cu ziua in care va trebui sa il inlocuiesti. Stii ca un rulment bun nu e pe modul,? gata l-am luat pe primul pe care l-am vazut, l-am montat-o si aia e?. Pentru ca atunci cand iti cumperi un rulment nou si vezi ca nu prea se incadreaza in sistemul de transmisie, te cam inteapa brusc in cosul pieptului. Si nu e de la cruciulita cadou de la mama. Important, insa, este ca ne cunosti pe noi. Rezolvam cu piesa, rezolvam cu momentul de soc, facem lucrurile sa functioneze.

Gospodarul adevarat isi pune vara rosii ca sa aiba iarna de zacusca si suc. Si, daca e si antreprenor in industrie si constructii, isi face un stoc permanent de piese de schimb pentru eventualele defectiuni. Isi face si un plan de revizie periodica pentru ca stie ca preventia il scuteste de multe cheltuieli neprevazute. Isi ia pe langa el un mecanic bun care sa intervina operativ ori de cate ori este nevoie. Si lucreaza doar cu ACN. Pentru ca ACN ii asigura si piesele de schimb, si planul de revizii si mecanicul. Go ACN!

Rulment butuc Dana Spicer 357-112-193 pune capat defectiunilor
Acest rulment butuc marca Dana Spicer este prelucrat dintr-un cocktail de oteluri super rezistente la socuri, tensiuni si temperaturi ridicate. Indeplineste o multime de functii in interiorul grupului reductor si contribuie la functionarea lui impecabila pe o perioada indelungata. Asigura, de asemenea, un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, face posibila o frictiune minima la miscarea de rotatie, precum si un consum mai scazut de combustibil!

Un gest de generozitate
Trebuie sa stii, caci e important - de la noi nu te alegi doar cu o piesa de schimb de care ai avut nevoie la un moment dat ci si cu recomandari valide pentru intretinerea si montajul ei. Iti asiguram asistenta atunci cand utilajul tau sufera defectiuni. Ii putem da un diagnostic rapid pe baza informatiilor tale si iti putem face cele mai potrivite propuneri pentru repunerea masinii in functiune. Totul contra unui simplu apel telefonic. Recomandarile noastre sunt gratuite.

Garantie
Defectiunile din fabrica sunt rare. De regula, acest rulment butuc Dana Spicer 357-112-193 a fost conceput pentru conditii deosebite de exploatare. Totusi, vom dubla caracteristica aceasta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Acest rulment trebuie sa ajunga urgent la tine. Sistemul de transmisie este in suferinta. Nu mai stam pe ganduri. Asadar: impachetam, punem la curier, acesta zboara catre tine, a doua zi iti bate la usa, verificati impreuna pachetul, ii platesti rambursul? zambetul tau pune capat situatiei. Sa stii ca poti ridica produsul direct de la depozit. Avem parcare. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Montaj
Un utilaj bun poate fi reparat si imbunatatit cu o piesa de schimb buna doar de un mecanic la fel de bun. Daca ai doar piesa dar nu si mecanicul, nu e nimic, le facem noi legatura. Iti putem trimite datele de contact ale unui profesionist sau ale unui atelier mecanic, oriunde in tara. Nu te lasam pana nu e din nou pe frontal de lucru.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura