Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 357-112-189

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 357-112-189 poate fi pentru un rapsod popular doar un nume fara sens care nu si-ar gasi loc in cantecele lui. N-ar merge, ?bade tu ai un talent/sa-mi montezi pe loc rulment?. Nu merge. Pentru fratele lui, insa, proprietar de utilaj greu, merge si este o grija. Mai ales daca mecanicului ii da diagnosticul - rulmentul butuc trebuie schimbat. Si perechea lui si simeringul. Dar avem noi piesele de schimb. Il asteapta la comanda. Sunt noi, este originale, perfect functionale. Cat priveste relatia cu folcloristul, i-am dat deja o idee. Cantecul lui, ?Bade palarie noua?, are acum alt inteles.

Nu pune niciodata carul inaintea boilor. In mod identic nu duce utilajul pe santier sau pe camp, fara sa ii asiguri necesarul de piese de schimb. Acesta nu lucreaza cum trebuie daca il trimiti la lupta cu prastia si nu cu ultimul model de tanc. Pune, asadar, boii inainte si piesele de schimb in magazie. Alege doar produse noi, perfect functionale si utile. Poti incepe cu piesele de la ACN. Apoi, poti continua tot cu piese de la ACN. Si incheie sedinta de cumparaturi cu ultimile piese, tot de la ACN. Carul cu boi va ramane in pictura lui Grigorescu, iar ideile tale stralucite in contul de profit si pierderi.

Rulment butuc Dana Spicer 357-112-189 pune capat defectiunilor
Acest rulment butuc marca Dana Spicer este prelucrat dintr-un cocktail de oteluri super rezistente la socuri, tensiuni si temperaturi ridicate. Indeplineste o multime de functii in interiorul grupului reductor si contribuie la functionarea lui impecabila pe o perioada indelungata. Asigura, de asemenea, un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, face posibila o frictiune minima la miscarea de rotatie, precum si un consum mai scazut de combustibil!

Un gest de generozitate
Trebuie sa stii, caci e important - de la noi nu te alegi doar cu o piesa de schimb de care ai avut nevoie la un moment dat ci si cu recomandari valide pentru intretinerea si montajul ei. Iti asiguram asistenta atunci cand utilajul tau sufera defectiuni. Ii putem da un diagnostic rapid pe baza informatiilor tale si iti putem face cele mai potrivite propuneri pentru repunerea masinii in functiune. Totul contra unui simplu apel telefonic. Recomandarile noastre sunt gratuite.

Garantie
Defectiunile din fabrica sunt rare. De regula, acest rulment butuc Dana Spicer 357-112-189 a fost conceput pentru conditii deosebite de exploatare. Totusi, vom dubla caracteristica aceasta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Acest rulment trebuie sa ajunga urgent la tine. Sistemul de transmisie este in suferinta. Nu mai stam pe ganduri. Asadar: impachetam, punem la curier, acesta zboara catre tine, a doua zi iti bate la usa, verificati impreuna pachetul, ii platesti rambursul? zambetul tau pune capat situatiei. Sa stii ca poti ridica produsul direct de la depozit. Avem parcare. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Montaj
Un utilaj bun poate fi reparat si imbunatatit cu o piesa de schimb buna doar de un mecanic la fel de bun. Daca ai doar piesa dar nu si mecanicul, nu e nimic, le facem noi legatura. Iti putem trimite datele de contact ale unui profesionist sau ale unui atelier mecanic, oriunde in tara. Nu te lasam pana nu e din nou pe frontal de lucru.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura