Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 357-112-142

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 357-112-142 este piesa de care sigur ai sau vei avea nevoie. Nu trebuie sa calatoresti in timp dupa ea. Este aproape, la vedere. Se gaseste in depozitul nostru. Si nu este orice rulment. Noi iti oferim un model original, produs de brand. Pentru ca noi suntem intotdeauna pentru calitate. Marile edificii industriale sau de constructii se realizeaza cu utilaje de calitate, iar un utilaj de calitate este compus doar piese de calitate. Cele de la ACN. Suntem un partener care se bazeaza doar pe excelenta. Cu noi nu iti atingi toate obiectivele!

Asa cap asa caciula, zice vorba straveche. Noi mai stim una - cum e diagnosticul asa e si reparatia. Aici e cheia! Daca vrei sa economisesti bani, nu vorbi despre utilajul tau cu un viticultor, caci nu ai nevoie de o sticla cu vin ci de o piesa de schimb. Vorbeste, asadar, cu un consultant ACN. Acesta e pregatit 100% si gaseste din prima punctul slab. Asculta-i sfatul caci stie ce spune. El iti va da diagnosticul. Cere-i informatii, roaga-l sa te invete sa iti faci un plan de revizii anuale. Te va invata. Si totul este gratuit. Iti raman bani suficienti pentru o sticla de Samburesti.

Rulment butuc Dana Spicer 357-112-142 pune capat defectiunilor
Acest rulment butuc marca Dana Spicer este prelucrat dintr-un cocktail de oteluri super rezistente la socuri, tensiuni si temperaturi ridicate. Indeplineste o multime de functii in interiorul grupului reductor si contribuie la functionarea lui impecabila pe o perioada indelungata. Asigura, de asemenea, un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, face posibila o frictiune minima la miscarea de rotatie, precum si un consum mai scazut de combustibil!

Un gest de generozitate
Trebuie sa stii, caci e important - de la noi nu te alegi doar cu o piesa de schimb de care ai avut nevoie la un moment dat ci si cu recomandari valide pentru intretinerea si montajul ei. Iti asiguram asistenta atunci cand utilajul tau sufera defectiuni. Ii putem da un diagnostic rapid pe baza informatiilor tale si iti putem face cele mai potrivite propuneri pentru repunerea masinii in functiune. Totul contra unui simplu apel telefonic. Recomandarile noastre sunt gratuite.

Garantie
Defectiunile din fabrica sunt rare. De regula, acest rulment butuc Dana Spicer 357-112-142 a fost conceput pentru conditii deosebite de exploatare. Totusi, vom dubla caracteristica aceasta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Acest rulment trebuie sa ajunga urgent la tine. Sistemul de transmisie este in suferinta. Nu mai stam pe ganduri. Asadar: impachetam, punem la curier, acesta zboara catre tine, a doua zi iti bate la usa, verificati impreuna pachetul, ii platesti rambursul? zambetul tau pune capat situatiei. Sa stii ca poti ridica produsul direct de la depozit. Avem parcare. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Montaj
Un utilaj bun poate fi reparat si imbunatatit cu o piesa de schimb buna doar de un mecanic la fel de bun. Daca ai doar piesa dar nu si mecanicul, nu e nimic, le facem noi legatura. Iti putem trimite datele de contact ale unui profesionist sau ale unui atelier mecanic, oriunde in tara. Nu te lasam pana nu e din nou pe frontal de lucru.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura