Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 357-112-435

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Nu conteaza cat lung ai parul, ci conteaza cat si cum gandesti, cum canta pe vremuri genialul Flrin Liviu Zaharia. De pilda, cand esti in cautarea unui rulment butuc Dana Spicer 357-112-435 alege rational si nu cu inima, furat de vreo stralucire efemera. Pentru ca, cifrele reci si caracteristicile tehnice vor bate intotdeauna vorbele dulci ale unui vanzator cu bucata. Pentru ca atuurile unei piese premium nu pot fi batute nici cu cantece dedicate sfintilor. Vino la ACN, ca sa-ti ridici produsul dorit. Poarta-ti parul cum doresti, important e ce se ascunde sub el.

Atunci cand ai nevoie de un rulment nu trebuie sa il cauti ?la chinezi?. Caci, chiar daca au de toate, un rulmentul de calitate sigur nu au pe raft. Asadar, incearca lucruri normale, nu te arunca la cele ieftine. Lasa Cin Cin-ul si suna-ne pe noi. Noi nu aducem noi cu vaporul si nici nu ne incantam clientii cu chinezarii. Facem doar un business serios in care acoperim un segment de piata vital - segmentul de intretinere si reparatii. Si il facem cu raspundere.

Rulment butuc Dana Spicer 357-112-435 un sfat bun nu strica niciodata
O problema importanta cu care se confrunta rulmentii este ridicata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice, care pot intrerupe pelicula de lubrifiant, ajungand sa-i deterioreze suprafata si sa-i scurteze durata de viata. Inclusiv apa poate sa dauneze si sa aiba un impact negativ asupra durabilitatii. Se impun urmatoarele actiuni: evitarea acumularii de resturi, controale de rutina, descoperirea punctelor de scurgere.

Consultanta gratuita e oricand binevenita
Echipa noastra de specialisti face tot ce tine de competenta ei ca sa iti asigure nu doar piesa ci si mix-ul de informatii ca sa stii ce sa faci cu ea. Colegii mei stiu sa raspunda la orice intrebare si chiar le face placere sa o faca. Ei iti recomanda doar piese compatibile, de calitate premium. Asa ca, daca orbecai in dilema alegerii unei piese, lasa-ne pe noi sa o rezolvam. Ne dai cateva date despre modelul utilajului, iar noi completam necunoscutele. Tintim perfectiunea.

Garantie
Daca te hotarasti pentru acest rulment butuc Dana Spicer 357-112-435 vei fi mereu asigurat, in baza certificatului de garantie pe care ti-l trimitem impreuna cu piesa, si vei avea 6 luni garantie pentru orice defect de fabricatie. Toate pentru un business fara intreruperi!

Livrare
La noi totul se intampla la timpul prezent. Daca ne-ai solicitat azi piesa nu mai stam sa o mai bibilim. Maine rulmentul comandat va ajunge la tine. Platesti la primire. Dar nu inainte de a verifica pachetul, ai aceasta optiune. Sau il poti ridica direct din depozit. Ne gasesti utilizand datele din contact.

Montaj
Expedierea rulmentului comandat nu este suficienta. Utilajul are nevoie de un montaj corect, mai ales ca este vorba de o operatiune de finete care necesita expertiza. De aceea iti recomandam sa apelezi la un profesionist sau la un atelier mecanic de prin zona. Desigur, la cerere, iti putem recomanda noi un mecanic bun din raza localitatii unde te afli. Noi lucram doar cu mecanici buni.

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura