Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-127

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 112-127 este recomandat cu prioritate de fiecare data de consilierii nostri. Si avem in stoc nu doar acest produs, ci cam tot ce produce brandul Dana Spicer in materie de rulmenti. Sunt de o calitate excelenta. Le-am adus direct de la producator si ne bucuram ca am intrat si noi in portofoliul de parteneri ai acestuia. Lucru deloc simplu. Stim ca ne-au verificat, ca ne-au analizat si s-au convins ca suntem un partener serios de afaceri. Iti transmitem si tie aceasta incredere. Suntem ok, facem lucrurile cum trebuie.

Piata constructiilor industriale si cea agricola sunt pe un trend continuu de crestere. Este o caracteristica a acestor sectoare economice din acesti ani. Utilajele antreprenorilor au, asadar, foarte mult de lucru, iar business-ul lor creste sanatos si organic. Ca o sageata cu varful orientat in sus. De aceea au nevoie ca totul sa functioneze sigur. Orice zi pierduta este o gaura in bilant. Asta e vestea neplacuta. Vestea buna este ca, daca ai o problema cu acest rulment, il gasesti la noi. Pe el sau orice alta piesa. Luam noi intarzierile si le ascundem de tine.

Rulment butuc Dana Spicer 112-127 da viata miscarii!
Exista o multime de motive care duc la defectarea prematura a unui rulment butuc. Unul dintre ele este instalarea lui gresita, prin folosirea unor tool-uri contondente, cum ar fi ciocanul. Desi este recomandabil ca rulmentul sa nu fie lovit direct cu obiecte dure, unii mecanici amatori folosesc aceasta metoda riscand sa distruga camasa exterioara si interioara a piesei. Tot in aceasta privinta pot aparea defectiuni atunci cand, la montarea pieselor din sistemul de transmisie, se folosesc accesorii vechi, ce duc la o incarcare suplimentara a rulmentului.

Un ajutor este intotdeauna binevenit!
Serviciul nostru gratuit de consultanta a fost astfel gandit pentru a veni in sprijinul clientilor nostri: rapid, argumentat si cu rezultat final pozitiv. Colegii nostri sunt foarte bine pregatiti si pot da repede o solutie la orice problema pe care clientii nostri le-o prezinta. Pasiunea este cuvantul care defineste activitatea lor. Numai suna si te vei convinge. Nu costa nimic.

Garantie
Poti avea incredere maxima in acest rulment butuc Dana Spicer 112-127 cumparat de la noi din depozit. Si vom sustine si mai mult increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni, timp in care, in cazul ca se intampla evenimentul acoperit de document, iti vom schimba piesa gratuit.

Livrare
Efectuam expeditia in conditii de maxima rapiditate dar si siguranta a produsului. Acesta ajunge in 24 de ore oriunde se afla destinatarul in Romania. Plata se face la livrare cu posibilitatea verificarii prealabile a coletului. Daca se face face comanda astazi in prima parte a zilei, maine aceasta ajunge la destinatie. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Piesa va ajunge mai repede, mai sigur si... te mai asteptam pe la noi.

Montaj
Montajul rulmentului nu necesita un efort deosebit ci, mai degraba, cunostinte si practica indelungata. Pe de alta parte, fiind o piesa care presupune calibrari fine, poti face eroarea de a o monta eronat sau poti fi tentat sa o inghesui cu forta, la nervi. Poti face orice cu ea, dar e pe banii tai. Si pe stationarea nedorita a utilajului. Noi te sfatuim sa ii economisesti apeland la un specialist.

Specificatii tehnice:

109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura