Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-127

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam sa alegi piese compatibile cu utilajul tau, fiabile si actuale dar fara sa cheltuiesti intreg bugetul pe un an de zile. Un rulment butuc Dana Spicer 212-127 este cu siguranta produsul care iti indeplineste nevoia dar si asigura un raport optim intre calitate si pret. Noi avem aceasta piesa, este in depozit, nu trebuie decat sa ne suni si sa o comanzi. In plus, iti oferim la livrare si un certificat de garantie pentru eventuale defecte de fabricatie, intins pe o perioada de 6 luni. Lucram pentru veniturile tale si nu impotriva lor!

Ne dorim sa oferim clientilor nostri si calitatile noastre de consultanti. De aceea tinem mult la serviciul nostru de consiliere tehnica, pe care il oferim gratuit. Am pornit de la realitatea ca oamenii nu mai au timp sa invete mai nimic. Cumpara lucruri gata facute de la vanzatori de toate felurile, apoi regreta. Suntem langa clientii nostri si suntem constienti ca vor creste calitatea muncii lor acordand utilajelor lor mai multa atentie si reparandu-le doar cu piese de schimb premium. Vrem ca ei sa cunoasca macar atat cate cunoastem si noi. Iar business-urile noastre vor parcurge mai intarite dificultatile economiei de piata.

Rulment butuc Dana Spicer 212-127 - ai toate argumentele sa-l comanzi imediat!
Uneori zgomotul obisnuit al unei zile de lucru pe santier nu lasa loc semnalelor necunoscute care vin din zona sistemului de transmisie spre calea de rulare. Poti avea impresia ca totul e in regula pana intr-o zi cand te poate surprinde un crash instant al utilajului. De aceea, e bine sa efectuezi constant un control la transmisie vezi daca nu s-au tocit rulmentii, sau daca lubrifiantul nu s-a depreciat si daca nu au patruns corpuri straine sau, mai rau, apa.

Bine ai venit, gasesti la noi tot ce ti-ai dorit.
Sunt lucruri cu care te-am obisnuit si care te aduc inapoi de fiecare data cand ai nevoie. De pilda, de la noi nu obtii doar piesa de schimb care iti trebuie ci si recomandari foarte bune pentru intretinerea si conservarea ei. Consultantii nostri iti ofera intreaga asistenta atunci cand utilajul tau sufera defectiuni. Ei pot da un diagnostic rapid pe baza informatiilor tale si iti pot face cele mai potrivite propuneri pentru repunerea utilajului in functiune si revenirea lui la lucru. Totul contra unui simplu apel telefonic. Consultanta este gratuita.

Garantie
Cumpara cu incredere de la noi acest rulment butuc Dana Spicer 212-127 Nu ai cum sa dai gres pentru ca este o piesa rezistenta si fiabila, pentru ca are review-uri excelente. Si, chiar si asa, va sosi la tine insotita de o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Livrare
Echipa noastra efectueaza toate activitatile specifice pentru o livrare cat mai rapida, astfel incat tu sa intri in posesia piesei comandate in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs. Desigur, avem si optiunea de a veni la sediul nostru pentru a ridica personal produsele. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Te asteptam cu drag!

Montaj
Piesa cu care inlocuiesti rulmentul butuc iesit din uz solicita un montaj corect si profesionist. Daca iti doresti o durata lunga de functionare, respecta recomandarile noastre, precum si indicatiile producatorului si permite doar intereventiile unui mecanic autorizat. Astfel, ai garantia ferma ca primesti un serviciu calificat, iar piesa de schimb va functiona optim.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura