Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-112

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Misiunea noastra este aceea de a fi tot timpul alaturi de tine si de utilajele tale. Suntem gata sa iti oferim recomandari bune personalizate, si sa iti indicam piese de schimb de calitate, compatibile pentru subansamblele unde sunt necsare. Un exemplu bun este acest rulment butuc Dana Spicer 112-112 pe care il gasesti la orice ora la noi la depozit. Articolul este fabricat dintr-un complex de oteluri speciale, astfel mixate incat sa confere rezistenta, fiabilitate si mobilitate. Suntem atenti la cerintele tale precum la si ultimile inovatii din piata in materie de piese de schimb. Lucram pentru tine!

Vorba veche romaneasca spune ca nimeni nu intreaba in sat de casa frumosului, dar de casa harnicului si inteleptului. Sigur asa e. Daca vii la Jilava o sa vezi ca nimeni nu intreaba decat de ACN Piese si Utilaje. Stiu oamenii unde sa apeleze, mai ales daca sunt antreprenori in industrie sau agricultura. La casa harnicului ACN oricine are usa deschisa. Va fi primit ca painea si sarea recomandarii serioase si a pieselor de schimb de calitate internationala. Bine ai venit!

Acest rulment butuc Dana Spicer 112-112 cand vine, face ca sa fie bine
Misiunea unui rulment butuc este destul de complexa, pentru ca asigura transferul de greutate al utilajului catre roti. Modul in care a fost conceput asigura o frecare redusa, ceea ce deschide calea spre o functionare indelungata. Desigur, trebuie sa-i asiguri permanent o lubrifiere corespunzatoare si atunci nu vor exista incidente tehnice care sa te opreasca din lucru. Ba chiar se va vedea in consumul de combustibil care se va diminua semnificativ.

De dimineata pana seara?
?suntem aici pentru tine. Uite, scapa de starea aceasta de panica. Colegii mei lucreaza deja la situatia ta. Stabilesc planul ca sa rezolve corect si la timp problema. Ei iti vor recomanda piesa compatibila necesara schimbului si iti vor vorbi despre ea. Apoi iti vor recomanda plan simplu si fiabil de intretinere a utilajului, ca sa nu se mai defecteze. La urma veti stabili impreuna metoda de expeditie astfel incat sa alegi varianta. Pana seara totul e gata.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 112-112 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Iti oferim garantia produselor pentru a te convinge ca alegerea facuta este una perfecta! Noi avem incredere, poti sa ai si tu.

Livrare
Noua ne place sa fim implicati pana la capat in proces, asa cum ii sta bine unui furnizor serios. Asadar vrem sa stii ca noi colaboram cu cei mai seriosi curieri, in consecinta vei primi piesele dorite rapid si in siguranta! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la curierul fasnet iar acesta il livreaza in maxim de 24 de ore. Nu conteaza cat de departe se afla punctul de lucru.

Montaj
Un montaj realizat la standarde de calitate premium va prelungi durata de functionare optima a utilajului tau! Incearca sa nu apelezi la improvizatii sau la surubari care pricep meseria dupa ureche si nu dupa carte. Pretinde servicii de calitate, pentru o afacere de calitate!

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura