Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa manuala de gresat pentru excavator Fuchs

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fuchs
Out Of stock
Descriere
Nu ai tot timpul bani de o haina noua. Dar poate ca ai banii dar nu-ti place ce-ti ofera piata. Sau poate nu ai nevoie de una noua. La fel si cu parcul tau auto. Ai o multime de utilaje care te-au slujit cu credinta. Ti-au rotunjit bine cifra de afaceri si au dus pana la capat lucrari grele. Nu poti sa le arunci pur si simplu, mai ales daca ele sunt inca puternice si la fel de eficiente. Nu-i mai bine sa cumperi de la noi doar aceasta pompa manuala de gresat excavator Fuchs si sa le oferi o ungere cu vaselina, asa cum iti oferi tie la Techirghiol, o ungere cu namol sapropelic? Ia sa vezi ce bine se va simti si cu ce forta se vor infige iar in lucrari. Un utilaj bine uns, e ca un vin vechi. Nu face o munca, face o placere.

Tinem continuu piciorul pe acceleratia afacerii noastre. Tinem strans de volan si luam la timp curbele. Stim cum se conduce intr-o cursa de anduranta. Si stim tot ce e nou in materie de accesorii pentru intretinere. Nu ne scapa nimic din ce apare nou. De asemenea, urmarim daca consumabilele sunt compatibile cu utilajele care se gasesc la noi in tara. Se face intotdeauna loc la noi in depozit pentru acestea. Iar daca mai e nevoie de spatiu, nu e nicio problema, adaugam. The sky is the limit! Nu ne opreste nimic in misiunea noastra de a fi prima optiune atunci cand ai nevoie de un produs. Vino si cauta-ne.

Pompa manuala de gresat excavator Fuchs nu vine din Ceruri, vine de la ACN
Chestia e ca piesele de tipul rulmentilor si articulatiile nu capata mobilitate si protectie cu Doamne ajuta. Nu ca ar fi o idee rea dar nu functioneaza. Insa daca incerci cu o masina de gresat buna si o vaselina premium, viata se schimba. Componentele vor fi revigorate si protejate, iar lucrarea va avea un plus de eficienta.

Daca vesel vrei sa fii, nu-i asculta pe chibiti
Probabil ca primesti sfaturi de pe oriunde te-ai invartit. Chibiti cati vrei. Si, culmea, ca la un pahar de vin toate au sens si par bune. Dar cand le aplici? vai mama noastra. Asadar, daca vrei sa iti rezolvi problemele, fie ele de reparatii, fie ele de intretinere, pune mana pe telefon si suna-ne pe noi. Specialistii din echipa noastra iti vor spune exact, ce, cum si unde trebuie. Si acum spun ei asa si este. Merita tot efortul. In plus, nu te costa nimic! O facem pentru tine.

Livrare
Aceasta pompa manuala de gresat ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa eliminam orice neintelegere ulterioara. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e rutina.

Montaj
Nimic rau nu se poate intampla daca optezi pentru un gresaj profesionist executat de un mecanic pregatit. Pompa va spread-ui vaselina exact cat si cum trebuie, interventiile vor fi chirurgicale, iar rezultatul incredibil. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:

- Echipat cu piston cu actionare manuala
- Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
- garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
- capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura