Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa manuala de gresat pentru combina Claas

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam aici aceasta extrem de moderna pompa manuala de gresat combina Claas Este de calitatea produsului original si vine tocmai de la producatorul No 1. Este un decalimetru extrem de durabil, care, intretinut corespunzator, va functiona neintrerupt multa vreme. Produsul este permanent in stoc, asa ca poate ajunge la tine oricand, indiferent de anotimp sau loc. Pentru o ideala exploatare a pompei, este important sa urmaresti daca a fost alimentata cum trebuie, daca a fost protejata cum trebuie de contaminatori, daca a fost curate bine dupa ultima utilizare. Stai pe langa ea si ea va sta pe langa tine.

Uneori lucrurile o iau pe aratura, caci tot suntem la sectorul agricol. Se infunda atat de mult incat nu mai stii in ce directie sa o apuci. Nu ar mai fi business daca totul ar decurge ca la Viata Satului. Dar asa ceva nu exista. La noi in bransa lucrurile sunt clare ca apa de izvor. Daca utilajul tau are nevoie de o ungere corespunzatoare, tu trebuie sa efectuezi rapid operatia. Inspirat, suni la noi. Iti livram pe loc decalimetrul, vaselina compatibila si, la nevoie, pentru ungerea propriu-zisa, iti asiguram contactul cu un mecanic specialist. Utilajul tau va functiona din nou la parametrii standard.

Pentru pompa manuala de gresat combina Claas nimic nu e greu
Desi pare o parte facila, manerul este o componenta importanta a pompei de gresat. Acesta asigura lejeritatea in utilizare. Este creat dintr-un material special care asigura o priza aderenta si siguranta in timpul utilizarii. Constructia pompei este usoara si solida din aluminiu. Gresorul are doua valve pentru reglarea aerului. Este construit pentru presiuni mari si poate livra o cantitate de vaselina mare. Este dezmembrabil, ceea ce inseamna ca toate piesele din care este compus se pot inlocui si intretine.

Mergi pe mana noastra
Colegii nostri sunt super competenti in a rezolva problemele tehnice ale utilajelor tale. Echipa noastra de consultanti este activa pentru tine la orice ora. Ei stiu ce inseamna intretinerea unui bolid industrial sau pentru agricultura, cand si de ce trebuie efectuata si, mai ales, cu ce. Sunt pregatiti sa iti recomande ce e mai bun, mai fiabil, mai performant. Si la un pret care sa te faca sa zambesti satisfacut. Este o placere sa lucrezi cu ei, fiind extrem de entuziasti. Scrie-le, suna-i si problema ta este rezolvata.

Livrare
La noi totul se intampla acum si aici. Ne-ai solicitat azi? Ok, produsul e la tine cel tarziu maine. Cu unul din cele mai bune servicii de curierat rapid din tara. Plata o faci la primire cu posibilitatea verificarii continutului inainte. Avem grija sa ajunga in siguranta. Sau o poti ridica direct de la noi din depozit. Ne gasesti utilizand datele din contact.

Montaj
Acuma... noi stim ca nu ajunge doar sa facem livrarea. Ai nevoie si de o utilizare corecta, ca sa ai o intretinere corecta. Iti recomandam sa apelezi la un profesionist sau la un atelier mecanic. Desigur, la cerere iti putem recomanda noi un mecanic bun din raza localitatii unde se desfasoara activitatea ta. Noi lucram doar cu mecanici buni. Ii stim pe toti.

Specificatii tehnice:
? Echipat cu piston cu actionare manuala
? Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
? garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
? capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura