Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa manuala de gresat pentru buldoexcavator Komatsu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu
Out Of stock
Descriere
Cunoastem pana la amanunte fiecare articol din stocul nostru. Si mai ales despre acest pompa manuala de gresat Komatsu Domeniul in care activam este extrem de solicitant si nu poti sa performezi daca nu adaugi si gramul de fervoare, cel care da gust muncii noastre. Ne putem lauda cu o excelenta cunoastere a produselor pe care le comercializam, astfel incat iti putem oferi informatii relevante si argumentate. Echipa noastra de consultanti este foarte pregatita. Vino si convinge-te!

Ne ajuta foarte mult sa fim organizati. Sa stim ca produsul acesta trebuie sa plece de aici si sa ajunga acolo. Sau ca articolul acesta trebuie asezat intr-un anume sector din depozit, pe un anumit raft. Avem zeci de mii de piese pe rafturi, organizate la milimetru si nu azvarlite cu lopata. Pastram ordinea intre piese, ordinea intre rafturi, ordinea de pe caile de acces, ordinea la ambalare si pregatirea pentru transport, ordinea in documente si ordine in ganduri. Si totul devine simplu si se afla sub control.

Pompa manuala de gresat Komatsu vine de la sine

Pompele manuale de gresat sau decalimetrele au o arie extinsa de aplicare. Acestea sunt utilizate pentru intretinerea componentelor mobile ale echipamentelordin: sectorul sanatatii, industria grea, agricultura, industria obiectelor de uz casnic, constructii sau industria auto. Lista poate fi foarte lunga si acopera toate tipurile de industrii. S-au dovedit a fi foarte utile. Fiind gandite a fi extrem de usor utilizabile, masinile de gresat pot economisi multe eforturi.

Punem pasiune in tot ce facem
Serviciul nostru gratuit de consultanta este astfel organizat ca sa vina in sprijinul tau. Colegii nostri sunt omenii tai la noi in organizatie. Sunt atat de pregatiti incat nu ii poate surprinde nicio intrebare. Dar te pot surprinde cu un raspuns simplu dar pe care tu nu il aveai. Gasesc radacina problemei si o rezolva. Pentru ca fac totul nu doar pentru ca stiu, ci pentru ca sunt pasionati. Pasiunea e cuvantul care le defineste calitatea lor.Tu suna si vei vedea. Nu costa nimic.

Livrare
Efectuam expeditia in cele mai bune conditii inclusiv acelea de maxima rapiditate. Primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Platesti la livrare cu verificarea prealabila a coletului. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine masina de gresat ajunge la tine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Articolul comandat va ajunge mai repede, mai sigur si... mai treci oricand pe la noi.

Montaj
Montajul acestui pistol de gresat nu necesita un efort deosebit si nici manuale intregi de mecanica de citit. Nu necesita nimic pentru ca vine gata montat. Insa, fiind o piesa delicata, poti face eroarea de a o folosi eronat sau poti fi tentat sa folosesti forta atunci cand ti se pare ca nu merge. Merge, dar nu stii tu cum. Joaca asta e pe banii tai. Si pe stationarea nedorita a utilajului. Noi te sfatuim sa ii economisesti apeland la un specialist.

Specificatii tehnice:

- Echipat cu piston cu actionare manuala
- Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
- garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
- capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura