Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa manuala de gresat pentru excavator Fai

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fai
Out Of stock
Descriere
Daca intrebi consultantul nostru, primul lucru despre care iti va spune este ca aceasta pompa manuala de gresat excavator Fai se afla in depozitul nostru. Pentru ca este un produs extrem de reusit. Este o mica exceptie. Este perfect compatibila cu utilajele noi, cele de ultima generatie, in care ai investit atatia bani. Sunt utilaje pe care nu le poti carpi, nu functioneaza cu piese reconditionate la strungarie. Si au nevoie de reprize permanente de gresat. Daca ai ajuns la nivelul unui parc de utilaje ultramodern, sa stii ca si noi suntem acolo cu tine. Reusim doar impreuna.

Ne dorim ca lucrurile sa functioneze exact cum functioneaza acest decalimetru, adica silentios, lejer, fara sa iti solicite efort si eficient. Pentru aceasta, suntem foarte atenti la serviciul de consultanta pe care il avem in menu pentru tine. Care, este bine sa retii, este gratuit. Asadar, poti avea incredere deplina in consultantii nostri. Au raspuns pentru orice intrebare tehnica referitoare la utilajul tau. Sunt empatici, operativi si stiu sa te faca sa intelegi. Ei vorbesc pentru tine si nu pentru sine. Vino sa ii cunosti!

Pompa manuala de gresat excavator Fai un cadou pentru utilajul tau
Daca vorbesti de pompa manuala de gresat, trebuie neaparat sa vorbesti de produsul complementar- vaselina, sau vaselinele compatibile. Este neaparata nevoie ca vaselina de gresat sa fie utilizata ca lubrifiant, deoarece se lipeste de suprafetele mobile ale instrumentului. Ea nu curge usor, precum uleiul. Prin urmare, este esential ca functionarea corecta a masinii de gresare sa fie inteleasa si gestionata de tehnicienii care se ocupa cu acest lucru. Simpla cunoastere a semnelor supraalimentarii si a subalimentarii cu vaselina de gresat poate ajuta pistolul de gresat in extinderea vietii acestuia.

Imi trebuie lumina!
Iar lumina vine de la noi. Fiecare client primeste serviciul de consultanta gratuit. Si nu oferim recomandari standard, pentru ca situatiile tehnice nu sunt standard. Fiecare utilaj are propriul lui complex de componente. Fiecare piesa are propriile sale caracteristici. Fiecare problema are nevoie de propria ei solutie. Mergem oricat de adanc e nevoie in amanunt si finalizam cu succes operatiunea. Mergem, gresam, revigoram.

Livrare
Odata ce ai gasit piesa de schimb de care ai nevoie, poti plasa o comanda. Imediat ce primesti confirmarea, noi incepem deja demersurile pentru expeditie. Pompa manuala de gresat va ajunge la tine in aproximativ 1 zi lucratoare. Daca vrei sa ridici chiar tu produsul de la sediul nostru, nu uita ca ne gasesti de luni pana vineri la depozitul de langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Te asteptam cu drag!

Montaj
Printre colaboratorii nostri se numara o serie de mecanici cu o vasta experienta. Poarta ei basca si halat, dar habar nu ai cate ascund sub aceasta costumatie saracacioasa. Sunt o enciclopedie. Cu nea Petrica in frunte. Te poti folosi de serviciile lor pentru utilizarea pompei de gresat la fata locului. Nu trebuie decat sa contactezi departamentul nostru tehnic pentru a afla cum poti beneficia de acest serviciu.

Specificatii tehnice:
? Echipat cu piston cu actionare manuala
? Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
? garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
? capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura