Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa manuala de gresat pentru tractor Zetor

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Zetor
Out Of stock
Descriere
Cautarea unei unelte de gresat care sa fie si rezistenta, si usor de manevrat, si perfect etansa nu este ca si cum ai rasfoi prin Gazeta Sporturilor. Asadar, cand o sa ai nevoie de o pompa manuala de gresat tractor Zetor nu-ti bate capul cu asta. Transmite problema unui cunoscator caci nu esti singur in aceasta echipa. Iti recomandam pe oricare din specialistii nostri. Eu preiau pasa in adancime, dribleaza toate obstacolele cu vaseline alunecoase si fine, se feresc de atacul la rupere al defectiunilor, avanseaza in careul advers al mentenantei si, la final, marcheaza cu o ?scarita? de geniu. Asta inseamna ca ai decalimetrul, ai optiunea de livrare si ai si posibilitatea de ungere rapida. Am castigat partida!

Datoria noastra este sa fim permanent prezenti in viata utilajelor tale agricole. Indiferent de anotimp, indiferent de stadiul sau de categoria lucrarilor. Pe noi nu ne sperie nici canicula, nici ruperile de nori si nici inghetul. Suntem alaturi de tractoarele tale oricum, oriunde. Nu conteaza ca pot aparea reforme in sector sau revolutii in lumea echipamentelor pentru culturile agricole. Nu conteaza daca bursa de cereale nu este in cea mai buna forma sau unii smecheri aduc graul din import. Trecem peste toate. Noi vom fi acolo pentru tine. Intotdeauna!

Pompa manuala de gresat tractor Zetor chestiunea zilei
Pistoalele de gresat de gresat manuale sunt dispozitive pline de calitati. Sunt folosite pentru a unge anumite puncte sau pentru a aplica vaselina pe anumite componente unde se poate ajunge usor, daca sunt sunt desprinse de utilaj. Acestea sunt potrivite pentru puncte unde consumul de vaselina este mic sau mediu si unde nu este nevoie de o forta deosebit de mare pentru aplicare. Sunt trei modalitati de umplere, respectiv: a. umplere simpla a rezervorului; b. cu cartus standard; c. cu o pompa de umplere.

Ti-a batut primavara in geam
Atunci cand ai luat legatura cu consultantii nostri. Ti-au gasit pe loc solutia la problema. Si te-ai linistit pe loc cand ai aflat de pretul ultra prietenos al pistolului de gresat. Apoi ai aflat ca serviciul nostru de consultanta este gratuit. Si ca iti mai putem oferi:
? Identificare coerenta a problemei
? Orientare catre nevoile tale legate de calitate, pret si viteza de executie
? Solutii personalizate
? Recomandari verificate pentru uzaj

Livrare
Livram oriunde in tara, in orice colt al ei. Comada se face simplu, fie telefonic fie scriindu-ne o scrisorica electronica. Piesa solicitata va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca situatia este urgenta, exista si posibilitatea de a ne vizita la sediul de pe langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Abia asteptam sa te cunoastem!

Montaj
Gresajul poate fi, ori o simpla operatiune cu final fericit, ori un esec total. Depinde doar de cat de serios tratezi momentul. Si daca esti indemanatic. Te sfatuim sa eviti improvizatiile, chiar daca esti tentat sa le faci. Nu stii niciodata ce iese, dar aproape intotdeauna nimic bun. Urmeaza, asadar, drumul cel mai scurt, adica cel pe care il cunosti - lasa un mecanic sa se ocupe. Daca nu cunosti unul, trimitem noi.

Specificatii tehnice:

? Echipat cu piston cu actionare manuala
? Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
? garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
? capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura