Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Masina de gresat pentru excavator Fuchs

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fuchs
Cod produs
AEPDWU8H-SC
Out Of stock
Descriere
Referitor la aceasta masina de gresat excavator Fuchs ne-am informat pentru dumneavoastra. Este un produs absolut nou conceput din materiale speciale care permit o utilizare usoara pe perioade lungi de tip. Astfel, spre deosebire de modelele mai vechi de pompe de gresare, aceasta are o rezistenta mult mai mare la factorii de uzura, cum sunt frecarea, contaminarea, lovirea sau fortarea. Si este mult mai usoara. Iar manerul dubleaza aderenta la suprafata manusii de protectie in timpul gresarii. Alege ce e mai bun pentru a avea un utilaj puternic.

Uneori te incearca talentul si mergi pe mana ta atunci cand iti procuri o piesa, un dispozitiv sau consumabile. Ai vazut tu pe la televizor ceva sau pe youtube si ce ai zis, “am gasit!” S-ar putea ca uneori sa iasa, dar s-ar putea ca alteori sa nu. Sa te uiti la Fuchs si sa-l vezi, iar el sa se uite la tine si sa nu te vada. Pentru ca nu l-ai intretinut la timp, pentru ca nu ai asigurat o gresare corespunatoare componentelor lui. Acum, chiar daca ai gresit, nu pune la suflet. Suna la noi. Colegii nostri vor intelege situatia si o vor remedia de indata. Ei sunt Man in Black-ul defectiunilor. Fie ele terestre sau extraterestre. Fac click si ele uita de utilajul tau!

Masina de gresat excavator Fuchs “ya-to” la lucru
Masina de gresat manuala - este cel mai obisnuit tip de pistol de gresat si poate furniza aproximativ 1,28 grame de vaselina de gresat per pompa, care este fortata printr-o deschidere de la pompele manuale. Sunt, de asemenea, anumite tipuri de pistoale de gresat manuale care pot oferi aproximativ 0,86 grame pe pompa. Se prefera insa, de cele mai multe ori, aceste modele Yato, de la ACN.

Vreau o minune in curtea mea!
Ca orice antreprenor, de altfel. Si ca orice utilaj pe care il detine. La oameni uneori se intampla, alteori nu. La masini, insa, este posibil mai intotdeauna. Si, mai ales, daca faci apel la colegii nostri, consultantii tehnici. Ei stiu. Ei iti spun. Ei iti recomanda. Ei te indruma pe drumul cel drept. Recomandarile lor sunt gratuite pentru ca minunile nu suporta costuri, ci doar putina atentie. Asa ca poti intreba oricat si orice din domeniul mecanic. Suna-i! Cere-le o minune!

Livrare
24 de ore este perioada maxima in care aceasta masina de gresat, si oricare alta, vor ajunge de la noi la tine. Lucram cu cele mai renumite servicii de curierat. Sunt si ei parteneri de incredere. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine curierul bate la usa. Si tot maine faci ungerea si reiei lucrul. Trebuie doar sa utilizezi datele din contact. Restul vine de la sine.

Montaj
Lucrul cu acest dispozitiv manual ca si aparent simpla lui alimentare sunt procese destul de specifice. Dar nu este pentru oricine poarta o basca, un halat si o ruleta in buzunar. Si nu e pentru orice ins simandicos, pentru ca vaselina ramane si pe maini. Uneori si pe haine. Asadar, cand iti parvine decalimetrul, apeleaza doar la un specialist din domeniu, unul caruia nu ii tremura mainile. La nevoie ti-l recomandam noi. Oriunde de-ai afla in tara. Il stim, e bun.

Specificatii tehnice:
• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura