Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-445

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-445 pe care il detinem in depozit, este nou, modern, rezistent si la un pret foarte bun. Stim chiar din experienta noastra ca orice deviatie de la calitate conduce la neplaceri. Antreprenorii sunt tentati uneori sa creada ca o piesa de schimb necertificata poate produce aceleasi efecte benefice asupra utilajului, ca una recunoscuta de piata. Vor afla ca se inseala. Utilajul se defecteaza din nou, exact acolo unde a fost tratat cu superficialitate. Se defecteaza chiar acea piesa. Noi suntem aici ca sa nu ti se intample asta.

Echipa noastra de consultanti tehnici are si rolul de a-ti arata ce e bine si ce e rau in decizia pe care urmeaza sa o iei. Ei stiu exact ce iti trebuie, stiu narativele cu care poti fi inselat de trader-ii de second hand si te protejeaza. Tu nu esti doar un cumparator oarecare. Si nu doar un client. Esti un partener care vine la noi cu incredere. Iar noi facem tot ce trebuie ca sa nu te dezamagim. Nu obosim niciodata sa spunem ca tot ce functioneaza bine in mediul economic are la baza acest cuvant - increderea.

Rulment butuc Dana Spicer 212-445 lupta cu defectiunile si castiga!
Alegerea materialului, montajul, etansarea, ungerea si intretinerea. Toti sunt factori care influenteaza durata de utilizare a unui rulment. Daca toti acesti factori sunt perfect adaptati la conditiile de utilizare, un rulment poate atinge durata sa teoretica de utilizare, ba chiar o poate depasi. Dar, de multe ori, exista foarte mult loc pentru imbunatatiri. In multe situatii poti alege o solutie standard, cum ar fi un rulment cu un cost redus, un lubrifiant multifunctional sau o etansare standard.

Schimbarea vine prin informare!
Este posibil sa ai cunostinte bazale necesare supravietuirii in domeniul in care lucrezi, dar nu raspunde la intrebarea ?de ce nu evoluez mai mult?? Iti spunem noi. Pentru ca timpurile se schimba iar serviciile si piesele de schimb se afla intr-o continua inovare. Permite-ne, asadar, sa impartasim cu tine tot ce e nou in materie de tehnicamecanica, pentru ca ne ocupam cu asta. Apelaza la consultantii nostri pentru a fi la zi! Schimbul de informatii, oricat de mare, este gratuit.

Garantie
Orice piesa de schimb noua, care vine de la ACN Piese Utilaje, reprezinta o garantie din orice punct de vedere, mai ales al calitatii! Acest rulment butuc Dana Spicer 212-445 detine un certificat de garantie valabil timp de 6 luni! Incearca-l fara grija. Daca nu este bun, il schimbam gratuit!

Livrare
Timpul este pretios! Iar daca nu il stapanesti, este si pagubos. De aceea ne concentram sa iti livram piesa pe care o comanzi de la noi cat mai urgent. Rulmentul dorit va ajunge la tine in doar 24 de ore! Sau il poti ridica de la sediu chiar tu. Alege cum ti-e mai comod utilizand datele din contact.

Montaj
Prelungeste-ti durata de exploatare a utilajului tu, optand pentru montarea rulmentului intr-un atelier mecanic de specialitate. Un profesionist va monta piesa in cel mai sigur mod. Functionarea utilajului si calitatea exploatarii lui depind de acest moment. Nu trata operatiunea superficial si nu opta pentru improvizatii. Nu duc nicaieri!

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura