Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 357-212-445

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Daca esti in lipsa de idei atunci cand iti pica un utilaj nu-ti pierde vremea asteptand sa iti vina una. Le avem noi pentru tine. Asa, in plus, avem si un rulment butuc Dana Spicer 357-212-445 exact componenta la care te gandesti cu speranta si temere. Iata cum, cu ACN, o idee care iti lipseste se transforma intr-o piesa de schimb care iti repune utilajul in functiune. Dam frau imaginatiei de cate ori ne soliciti si facem in asa fel incat sa ajungem amandoi la acelasi numitor comun: avem piesa, ti-o trimitem, conditiile de pret sunt excelente, iar calitatea ei este ireprosabila.

Punem un mare accent, in activitatea noastra, pe inspiratie si creativitate. Situatiile sunt diferite, nivelurile de urgenta cu care ni se solicita sprijinul sunt diferite. Ridicate, oricum. La fel, locatiile unde se afla utilajele, modelul si vechimea lor. Starea vremii, pregatirea operatorului de pe utilaj, dificultatea lucrarii. O multime de amanunte prin care consultantii nostri navigheaza inspirat si creativ ca, la final, sa iti ofere solutia cea mai buna. Suntem pregatiti pentru orice situatie, incearca-ne!

Rulment butuc Dana Spicer 357-212-445 comanzi acum, lucrezi forever!
Desi este o piesa uzuala si toata lumea a auzit de el, nu multi stiu ce rol joaca acest rulment butuc in functionarea utilajului pe care il manevrezi. Este cel care asigura transferul optim al greutatii catre rotile masinii si, datorita conceptiei sale inovatoare reduce frecarea, garantandu-ti o functionare indelungata, fara probleme, daca-i asiguri si o lubrifiere corespunzatoare. De asemenea, te ajuta si sa faci economii la combustibil.

Consultanta gratuita imbunatateste oferta noastra de produse si servicii
Am hotarat de la inceput ca sa-ti oferim serviciului de consultanta gratuit. Vrem sa fim mai mult decat un furnizor, vrem sa iti fim principala sursa de informare, recomandari si idei. Contacteaza-ne cu toata increderea. Colegii mei iti vor oferi: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Suntem cu tine zi de zi.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 357-212-445 vine impreuna cu certificatul sau de garantie, asa ca nu trebuie sa iti faci griji daca piesa se dovedeste a fi cu defect din fabrica. Ai o garantie sigura timp de 6 luni, una care acopera orice astfel de risc. Noi iti asiguram suport pana cand utilajul lucreaza la capacitatea lui optima.

Livrare
Piesa de schimb de care ai nevoie poate ajunge la tine in cel mai scurt timp. Daca o comanzi astazi dimineata, maine este la tine. Nu trebuie decat sa completezi cu datele necesare. Transportul ei dureaza, asadar, doar 24 de ore. Nu trebuie sa le platesti decat atunci cand iti este inmanata de catre curier. Poti verifica si continutul pachetului inainte. Pentru orice. Cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Anticipam nevoia ta cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei. Mecanicii nostri colaboratori se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul, unde pot efectua toate reparatiile necesare. Pentru remedierea completa si rapida a tuturor problemelor care tin de echipament, foloseste cu incredere acest serviciu! Consilierii nostri tehnici iti vor oferi toate informatiile legate de contactul specialistului.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura