Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan troliu tractor forestier Caterpillar 518

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 518
Out Of stock
Descriere
Sunt si momente cu nervii intinsi la maxim in activitatea pe care o practici. Nesincronizari, amanari, neprevazut. Incearca sa le alungi pe toate cu o brida cruce cardan troliu Caterpillar 518 ca cea din oferta noastra. Este o piesa ce se face remarcata plin calitatile tehnice detinute. Brida cruce cardan este esentiala in fixarea troliului tractorului forestier. Mai mult, daca detii modelul Caterpillar 518C, brida aceasta ofera compatibilitate maxima.

Tractorul tau merita tot ceea ce este mai bun daca doresti sa il ai functional cat mai mult timp! Pentru asta este important sa-i achizitionezi piese de schimb si consumabile de calitate. Ai nevoie de un sfat bun? Contacteaza-ne telefonic sau in scris si unul dintre asistentii tehnici te ajuta. Fie iti cauta piesa compatibila cu utilajul, fie iti da un sfat practic ca sa il intretii corect, o informatie in plus nu strica niciodata, cu atat mai mult cu cat nu te costa nimic!

Brida cruce cardan troliu Caterpillar 518 - rolul acestui element este colosal!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Brida cruce cardan troliu pentru tractor forestier Caterpillar 518 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura