Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan troliu tractor forestier Caterpillar 530

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 530
Out Of stock
Descriere
Te incearca un sentiment ciudat, o senzatie apasatoare ca nu vei reusi sa rezolvi problema tehnica. Esti la noi acum, e momentul sa te relaxezi si sa rasufli usurat ca ai gasit brida cruce cardan troliu Caterpillar 530 de care avea nevoie tractorul tau. Componenta este in depozitul nostru si prin plasarea comenzii azi, maine este la tine in posesie. Brida cruce cardan fixeaza troliul tractorului si asigura o functionare corecta a elementelor de transmisie. Tractorul forestier Caterpillar 530B se poate bucura si el de calitatile acestei piese.

La ACN Piese Utilaje gasesti mereu produse de calitate care au preturi accesibile. Merita sa iti achizitionezi piese de schimb de la noi. Ne asiguram ca detinem mereu in stoc tot ce ai putea avea nevoie. Astfel stim ca, livrandu-le rapid, tu nu vei sta cu un utilaj avariat pe bara. Din respect pentru activitatea pe care o practici, iti oferim si un serviciu gratuit de consultanta care sa-ti fie mereu aproape atunci cand situatia pare sa se impotmoleasca. Contacteaza-ne!

Brida cruce cardan troliu Caterpillar 530 - o minunatie de piesa!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil brida cruce cardan troliu pentru tractor forestier Caterpillar 530 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura