Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan priza putere tractor Case Steiger 380

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Steiger 380
Out Of stock
Descriere
Ce-i lipseste tractorului tau pentru a da maximul posibil in timpul exploatarii? O brida cruce cardan Case Steiger 380 te ajuta enorm sa cresti eficienta sistemului de transmisie al tractorului. Vei fixa priza de putere a utilajului cu ajutorul acestei bride cruce cardan. Montarea sa se face folosind suruburile potrivite si, astfel, te asiguri ca interventia se va incheia cu succes. O poti comanda sunand la numerele de telefon afisate sau plasand comanda online!

Alege piese de schimb potrivite tipului tau de tractor, care se vor ridica la nivelul asteptarilor tale! Ca sa de alegi doar pe cele mai bune si ca sa fii convins ca se potrivesc manusa, ia legatura cu asistentii nostri tehnici. Echipa noastra este pregatita sa-ti ofere cele mai bune solutii si sa se asigure ca produsele dorite sunt compatibile cu echipamentul tau. Aceasta consultanta se ofera tuturor clientilor care ne solicita ajutorul si nu sunt percepute costuri. Fa o achizitie sigura cu ajutorul nostru!

Brida cruce cardan Case Steiger 380 - comanda acest articol acum!

Brida este un accesoriu pe care il intalnesti absolut peste tot. Nu ai cum sa duci lipsa de el oriunde ai intoarce ochii. Iar utilitatea sa este incontestabila. De acest articol te folosesti pentru a prinde ceva, orice! Iar la utilaj ai de prins si de fixat zeci de elemente. Ea trebuie sa fie confectionata din material rezistent si capabil sa faca fata socurilor din timpul manevrelor efectuate cu echipamentul.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Spune-ne unde vrei sa ajunga brida cruce cardan priza putere pentru tractor Case Steiger 380 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura